Actrita de la Bollywood: rapita, strangulata, decapitata si ciopartita de colegii de breasla

 

Una dintre cele mai apreciate actrite de la Bollywood a fost ucisa intr-un mod greu de imaginat de doi colegi de breasla.

Tanara Meenakshi Thapar in varsta de 26 de ani a fost rapita, strangulata, decapitata si ciopartita, dupa care bucati din trupul ei au fost imprastiate prin mai multe locuri, scrie Libertatea.ro

Cei care i-au luat viata sunt actorul Amit Jaiswal si iubita lui, actrita Preeti Surin, pe care tanara i-a cunoscut anul trecut la filmarile peliculei indiene de groaza "404". Pentru ca erau invidiosi pe talentul si pe situatia materiala a acesteia, cei doi au decis sa o rapeasca, in incercarea de a obtine o rascumparare de 30.000 $ de la familia lui Meenakshi.

Cei doi colegi de platou au invitat-o, luna trecuta, pe actrita intr-o vacanta in Gorakhpur, un oras mic langa granita Indiei cu Nepal, insa, odata ajunsi acolo, Amit si Preeti au tinut-o ostatica si au trimis un mesaj parintilor ei, cerandu-le o recompensa de 1.500.000 de rupii - 30.000 de dolari. Mama actritei le-a trimis insa rapitorilor doar 60.000 de rupii - 1.200 $.

Pentru ca nu au fost multumiti de suma obtinuta, cei doi au decis sa o ucida pe Meenakshi. Capul actritei l-au aruncat pe geamul autobuzului cu care se intorceau spre Mumbai.

La scurt timp de la fapta lor, cei doi, actorul Amit Jaiswal si iubita lui, actrita Preeti Surin au fost prinsi de politie si si-au recunoscut crima.

Comentarii Facebook