Duminica 7 August

Acţiunile Facebook au crescut cu 2,56% după primele tranzacţionări pe bursa din RomâniaAcţiunile companiei Facebook sunt tranzacţionate în lei, începând de vineri, la Bursa de Valori Bucureşti /BVB/, iar cotaţiile au urcat la primele tranzacţii cu 2,56%, de la 93 lei pe acţiune la 95,35 lei pe acţiune.

Casa de borkeraj Tradeville oferă permanent cotaţii în lei astfel încât oricine doreşte să cumpere sau să vândă aceste acţiuni să îţi găsească contraparte.

Mihaela Bîciu, preşedintele casei de brokeraj Tradeville, a declarat, vineri, că, Facebook a raportat în trimestrul III, venituri mai mari cu 30% faţă de perioada similară a anului trecut şi asta nu reprezintă decât un prim pas încurajator în direcţia monetizării (transformării în venituri) a popularităţii de care se bucură în rândul utilizatorilor din întreaga lume.

Ea a afirmat că după lansarea tranzacţiilor cu acţiuni Facebook, volumul estimat de tranzacţionare cu acţiuni internaţionale la BVB va atinge în următoarele luni 100.000 euro, potrivit Agerpres.Comentarii Facebook