Această chelneriţă şi-a dat demisia DIRECT după ce a primit bonul

 

Directorul executiv al lanţului de restaurante Hooters a reacționat după un incident.

 

Elina Blackstock, din Tokyo, s-a mutat în SUA acum doi ani şi s-a angajat la un restaurant Hooters când acesta s-a deschis. Deşi era entuziasmată de deschidere, Blackstone a observat că oamenii pe care îi servea râdeau de ea şi o luau peste picior, conform Texomashomepage.com.

 

Apoi, când a luat nota de la o masă la care a servit, bonul avea o jignire rasială scrisă pe el, ceva ce pe femeie a şocat-o: ”Găseşte-ţi un nou job, nemernică bolnavă de icter”.

 

Am fost atât de tristă”, a declarat Blackstock. ”Am rămas fără cuvinte pentru că aşa ceva nu mi s-a mai întâmplat până acum”, a adăugat ea.

 

Femeia şi-a dat demisia după ce s-a plâns managerilor. Blackstock spune că aceştia i-au oferit sprijinul lor.

 

Claudia Levitas, directorul juridic al Hooters a transmis următoarea declaraţie: ”Am fost cu adevărat supăraţi când am aflat că acest client cu limbaj nerespectuos şi ofensiv a jignit-o pe Elina. Este trist că încă există astfel de comportament. Imediat cum managerii noştri au aflat de incident, au sprijinit-o pe Elina şi i-au spus că le va interzice intrarea în restaurant dacă se vor întoarce. Directorul executiv de la Hooters, de asemenea, a sunat-o pe Elina pentru a-şi exprima sprijinul şi pentru a o asigura că nu tolerăm astfel de comportament”.

Comentarii Facebook