Accident pe centura Apahida! Un copil si mama acestuia au fost raniti! VIDEO si Galerie FOTO


Un accident de circulatie,soldat cu doua victime, s-a produs in aceasta dimineata, in jurul orei 7.25, pe centura Apahida.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Cluj (ISU), doua masini au ciocnit pe centura Apahida si doua persoana, mama si copil, au fost ranite.

"Accidentul s-a produs in jurul orei 7.25, pe centura Apahida. Doua masini sunt implicate si sunt doua victime, copil si mama, care au fost transportate la UPU Copii si UPU Adulti", a precizat locotenentul Andrei Biris, purtatorul de cuvant al ISU Cluj.

 

In jurul orei 7.25, un autoturism Audi A6, inmatriculat in Bulgaria, condus de un cetatean roman domiciliat in Bistrita Nasaud, circula cu viteza pe centura comunei Apahida si a vrut sa depaseasca un TIR. In acel moment, in fata masinii i-a aparut un Renault 21 condus de un preot, care a reusit sa evite coliziunea.

 

Nu acelasi noroc l-a avut Mercedes -ul din spatele Renault -ului, care circula regulamentar si era condus de o femeie din comuna Jucu. In masina mai era un copil de 4 ani, iar in urma impactului masina a fost aruncata in santul de pe marginea drumului.

 

In urma impactului cei doi pasageri din Mercedes au fost raniti, dar sunt in afara oricarui pericol. Politistii care au facut cercetarea la fata locului sustin ca cei doi raniti au purtat centura de siguranta, ceea ce le-a salvat viata.

 

Circulatia pe centura Apahida a fost ingreunata timp de 3 ore.

 

Foto: Bogdan Colceriu

Comentarii Facebook