A slabit 120 de kilograme dupa ce a primit un SMS. Ce scria in el?

 

O femeie a ajuns să aibă o greutate cu mult peste măsură, desi stia ca asta o va trimite in mormant.

Dar un singur SMS scurt pe care l-a primit de la matusa ei a determinat-o sa se opreasca, scrie Pro TV.

In urma cu aproape doi ani, Jennifer Bodek, din Marea Britanie, diagnosticata cu obezitate morbida, a primit un mesaj pe telefonul mobil de la matusa ei, Marilyn. Acesta suna ca un ultimatum: “Dieta sau mori”.

Jennifer s-a suparat cumplit, dar in acelasi timp s-a gandit ca matusa ei avea dreptate; cantarea aproape 230 de kilograme.

Pana la varsta de 45 de ani, a mancat si s-a ingrasat progresiv, punand atata presiune pe corpul sau incat s-a aflat de cateva ori in fata mortii. Cu numai doua luni inainte de acest mesaj Jennifer a fost dusa la spital si a fost resuscitata de doua ori pentru a fi readusa la viata.

De-a lungul anilor nimic nu a convins-o sa nu mai manance atat de mult. Nici chiar sotul ei pe care il iubeste din toata inima, dar care i-a dovedit ca va ramane alaturi de ea orice ar fi.

M-am suparat pe matusa mea cand am primit mesajul, m-am simtit jignita, dar mi-am dat seama ca avea dreptate. Am spus atunci ca trebuie sa fac ceva acum sau niciodata”, a spus Jennifer.

Femeia a recunoscut ca era jenata de felul in care arata. S-a dus atunci la un specialist care i-a recomandat o dieta si exercitii fizice. Dupa numai doi ani a scapat deja de jumatate din greutatea corpului si este decisa sa slabeasca in continuare, pentru a ajunge la greutatea ideala.

Jennifer a spus ca toata viata ei a fost grasa, mancarea fiind singura ei consolare de-a lungul anilor presarati cu probleme. A spus ca la un moment dat nu a mai gasit haine pe masura ei in magazine si a inceput sa si le faca singure. Si-a cusut pana si rochia de mireasa.

Intr-un an am avut nevoie de o haine noua pentru iarna. Nu mi-am gasit in magazin, asa ca mi-am facut una din husa de canapea imprimata cu blana de leopard”, a spus Jennifer.

 

  

Comentarii Facebook