A patra femeie injunghiata la Timisoara in ultimele doua zile


O alta femeie a fost injunghiata la Timisoara, marti dupa-amiaza, la scurt timp dupa ce o tanara de 23 de ani a fost injunghiata in abdomen de un barbat necunoscut.

Tanara de 23 de ani a fost injunghiata la pranz, in zona UMT din Timisoara, in apropierea Padurii Verzi, intr-un loc frecventat de prostituate. Femeia a fost intepata in zona abdomenului si a fost operata.

La cateva ore de la acest caz, o femeie de 45 de ani a fost atacata in scara blocului, in timp ce se intorcea de la locul de munca.

Primul caz a fost semnalat in noaptea de duminica spre luni, cand a fost gasit corpul neinsufletit al unei femei de 42 de ani, care practica prostitutia, la iesire din municipiul Timisoara, anunta Mediafax.

Politistii ii cauta acum si pe cailalti agresori.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE (19.00)

 

A patra femeie a fost injunghiata tot in zona lombara ca si celelalte doua victime intepate in cursul zilei de marti. Din fericire, femeia nu a suferit rani grave

Pana acum politia a reusit sa prinda un suspect.

Comentarii Facebook