Tupeu de tigan! Au ocupat casa unei englezoaice din Londra si i-au anuntat pe vecini ca aceasta a murit


O familie de tigani romani a ocupat casa unui ofiter de imigrari din Anglia, care a lipsit cateva zile de acasa. Romii le-au spus vecinilor ca femeia a murit si fiul ei le-a inchiriat casa.

Julia High si-a parasit casa situata in zona de est a Londeri, vineri, 12 august, si dupa programul de munca a petrecut sfarsitul de saptamana vizitandu-si parintii. Vecinii au intrat la banuieli in momentul in care au observat ca locuinta a fost luata in stapanire de o familie de tigani, dar au primit asigurari ca totul este in regula.

Luni, cand s-a intors acasa, Julia High a fost intampinata de tiganii romani care stateau adunati in jurul mesei si bunurile ei erau indesate in saci si aruncate in curtea din spatele casei.

Englezoaica a declarat ca tiganii, cinci adulti si trei copii, i-au informat pe vecini ca ea a murit si ei au inchiriat locuinta de la fiul ei.

"O femeie a venit la usa imbracata cu hainele mele. Ei stateau in jurul mesei unde servesc eu masa si beau vin din paharele mele. Chiar m-au servit cu vin si mi-au spus ca ei sunt din Romania. Mi-au spus ca sunt moarta si fiul meu le-a inchiriat casa, dar eu sunt vie, singura si nu am un fiu", a spus Julia High, potrivit Daily Mail.

Ofiterul de imigrari a reusit sa obtina un ordin judecatoresc de evacuare, dar casa ei a fost devastata de tigani, iar paguba trebuie sa o suporte din propriul buzunar.

Comentarii Facebook