A furat 13 biciclete din Cluj-Napoca și acum e după gratii!

 

Un bărbat în vârstă de 62 de ani a fost prins de poliţiştii clujeni, vineri, 21 septembrie, pe strada Paris cu o bicicletă furată.

Fără nicio jenă sau teamă că ar fi putut fi prins, bătrânul de 62 de ani circula pe strada Paris cu o bicicletă de damă. Când a fost oprit de polițiști nu a putut să explice de unde o are.

K. Mihai a fost identificat de poliţişti din cadrul IPJ Cluj, Poliţia municipiului Cluj-Napoca-  Secţia 2 Poliţie, în jurul orei 05:30.

Bărbatul a fost dus la sediul Secţiei 2 Poliţie, iar în urma verificărilor efectuate, suspectul a recunoscut că a sustras bicicleta cu puţin timp inainte, stabilindu-se în acelaşi timp că barbatul este suspectul a 13 furturi de biciclete.



"Faptele reţinute în sarcina bărbatului au fost comise pe raza municipiului Cluj-Napoca, în perioada 05.02 – 21.09.2012 bărbatul sustrăgând prin efracţie 13 biciclete, prejudiciul total creat fiind de aproximativ 7100 lei", potrivit IPJ Cluj.

Pentru a fura bicicleta, bărbatul a folosit un cuţit.

Parchetul a dispus începerea urmăririi penale sub acuzația de furt calificat în forma continuată şi port fără drept a cuţitului, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor.

Faţă de K. MIHAI a fost luată măsura reţinerii pe o perioada de 24 ore, din data de 21.09.2012, acesta fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca şi-a însuşit propunerea, inculpatul fiind prezentat Judecătoriei Cluj-Napoca care a dispus arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 7 de zile.

 

Foto: arhivă

 

Comentarii Facebook