"We are the world", cantat de 75 de vedete pentru Haiti - Voci incredibile- VIDEO

La 25 de ani de la lansarea "We are the world" pentru Africa de catre Michael Jackson si Lionel Richie, artistii si cantaretii din SUA isi unesc puterile in scopul ajutorarii victimelor din Haiti.

 

"We are the world " a fost recunoscut ca un cantec important din punct de vedere politic , deoarece a atras atentia lumii asupra problemelor din Africa si a reprezentat un model pe care multi alti artisti si muzicieni l-au adoptat ulterior.

 

La 1 februarie, impresionati de tragedia din Haiti, Lionel Richie si Quincy Jones au organizat o noua inregistrare a acestui cantec la care au participat mai mult de 75 de artisti de top din SUA si din alte tari.

Varianta 2010 cuprinde si un duet peste timp intre Michael Jackson si sora sa, Janet Jackson. De asemenea , este introdusa si o portiune "rap" legata de Haiti.

 

Dintre vedetele participante fac parte Celine Dion, Enrique Iglesias , Pink, Akon, Carlos Santana, Barbara Streisand, Nicole Scherzinger, Mary J. Blige, Toni Braxton, Snoop Dogg, actorul Jeff Bridges, NAtalie Cole, Kayne West si multi altii.

Comentarii Facebook