Cluj: Mesaj disperat al unei soții triste: Cunoașteți un preot care să îmi dezlege bărbatul de farmece?


O soție, mamă a doi copii, cere ajutor pentru a-l dezlega de farmece pe soțul și pentru a preveni destrămarea familiei. 

Bună ziua. Cunoașteți vreun preot care poate dezlega de farmece? Este ultima alternativă pentru a încerca să aducem pe calea cea bună un tată a doi copii mici și să evităm dezbinarea unei familii. Mulțumesc! 

P.S. Nu credeam până acum în lucrurile astea obscure, dar altă explicație nu exista pentru ce se întâmplă”, a transmis femeia disperată pe un grup de mămici din Cluj-Napoca.

Femeia a fost ajutată cu sfaturi și i-au fost recomandate unele nume. Au fost unii care au relatat întâmplări de același gen.

Eu nu cred în de-astea, dar am vreo două cazuri în familie, cam așa: la Pociovalistea (cred ca în Gorj e), s-au dus cu haine de-ale lui, la preot. Sunt vreo 11 ani li el și-a revenit. E încă cu nevasta și copilul. Nu dau pe dinafară de fericire, dar măcar trag amandoi la familie.

Și al doilea caz (asta e mișto tare): Pe la o biserică din Vâlcea, de printr-un sat, a ținut preotul o slujbă la o verișoară, care era disperată că nu se mai marita (cred că avea 27 de ani) și plângea preotul în timpul slujbei, se jelea de ziceai "Vai, cât har, cât se implică”, își sufla mucii, striga ”Da Doaaaamneeee noroc la femeia asta, că nu ți-a greșit cu nimic!” de mai cp îmi veneau și mie mucii în barbă :). Și când ieșim din biserică ne întreabă de unde suntem: ”Vai, de acolo??!! Acolo unde e popa ăla nenorocit, unde x și y au făcut și dres?!

Și nu se mai oprea din bârfă de rămăsesem muți. Apoi îl vede pe Mărin trecând pe ulita: ”Hai bă, al dracului să fii, hai să dai o bere la bufet, ca îmi ești dator!”, a relatat o alt femeie.

Au fost și oameni care i-au transmis să nu își pună baza în astfel de practici, pentru că prin descântec și dezlegat de farmece nu se poate face nimic. 

Comentarii Facebook