Vlăduța Lupău este disperată! Problema de sănătate de care nu mai poate scăpa de când a avut COVID: „Nu știu ce să mai fac”


Se pare că problemele se țin scai de Vlăduța Lupău. Artista se declară neputincioasă în fața unor probleme de sănătate cu care se confruntă. Aceasta le-a spus fanilor ei că problemele medicale pe care le are tot persistă, iar în țară nu le-a găsit rezolvarea.

Vlăduţa Lupău este disperată. Problema mare de sănătate de care nu reuşeşte să mai scape

După ce în urmă cu un an, artista le spunea fanilor că s-a infectat cu noul coronavirus, iată că șirul evenimentelor neplăcute nu s-a încheiat. Vedeta este nevoită să ajungă pe mâna medicilor, iar, din cauza unei tuse care tot persistă. Vlăduța Lupău a spus pe Instagram că a devenit un chin căutarea unui tratament eficient.

Astfel că după multe căutări, artista este nevoită să meargă până la Paris, având toată încrederea în echipa medicală din Franța:

Am zis că săptămâna viitoare merg la Paris, merg pentru a rezolva, sper, o problemă. Voi știți deja că eu tușesc extrem de mult și nu știu ce să mai fac. Am găsit un doctor foarte, foarte cunoscut și lăudat la Paris, așa că, luni o să merg la el și sper să găsesc o cauză, să-mi dea un medicament și să mă fac un om normal’. Asta este cea mai mare problemă a mea! Efectiv nu știu ce să mai fac. Le-am încercat pe toate”, a declarat Vlăduța Lupău pe Instagram.

Vlăduța Lupău își construiește vilă

În ce privește proiectele în care este implicată, Vlăduța Lupău are unul important în plan personal. Ea își construiește vilă, alături de soțul ei, Adi Rus. De altfel, cei doi parteneri deja știu cum va arăta fiecare colțișor al locuinței lor. Artista a făcut și un anunț care i-a uimit pe fani.

Să vă arăt eu dormitorul meu. O să cobor aici pe o scăriță și acesta va fi. Aici va fi o baie. Aici va fi pătuțul și aici un super dressing unde o să-mi pun hainele”, spunea recent Vlăduța Lupău pe InstaStory.

Amintim că Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar de curând s-au împlinit trei ani de când fotbalistul a cerut-o în căsătorie.

În 15.08.2018 ai spus DA, iar de atunci suntem de nedespărțit! Mulțumesc că mă suporți, te iubesc!”, scria Adi Rus pe bilețelul care însoțea cadourile pentru soția sa.


Comentarii Facebook