Duminica 28 Noiembrie

”Prințișorii” Clujului au făcut o nuntă de vis la Veneția. Cuplul de vis e format din bloggerița Diana Rogo și un arhitect de viitor - FOTO


Nunțile în lumea bună a Clujului se fac mai nou la Veneția, pentru că orașul de pe Someș nu mai are un ”vibe” suficient de puternic. În plus, oricine poate face o nuntă în Cluj-Napoca, nu?

Bloggerița Diana Rogo s-a măritat cu arhitectul Andrei Ille. ”Prințesa” Diana și-a relatat experiența avută la Veneția pe blogul și magazinul online DYROGUE.

Circa 50 de oameni s-au îmbarcat în Wizz -ul spre Veneția, iar alți 30 s-a dus cu mașina.

O altă coincidență ne-a pus în legătură cu un preot român, care locuiește în Veneto de 30 de ani. El ne-a ajutat cu atât de multe aspecte logistice, de la asigurarea bisericii, la organizarea transferului, atât pe uscat, cât și pe apă, pentru toți oaspeții noștri. A venit chiar și la Cluj pentru a ne cunoaște. Am vorbit despre dragoste și viață, nu despre dogmă și tradiție. Noi l-am iubit!”, a scris Diana Rogo.

Diana a petrecut cu burlăcițele în Mykonos, dar Veneția a fost aleasă pentru nunta efectivă De ce? ”Am simțit că totul s-a rezolvat de la sine, fără efort. Fără să discutăm, am rezervat călătoria la Veneția în singurul weekend pe care Geta îl blocase anterior și care a putut să mi se alăture. Am folosit caietul ei de lucru, un planificator de nunți, pentru a mă organiza și a ști ce urmează, dar faptul că ea a fost alături de mine mi-a oferit spațiu pentru a mă relaxa și a mă bucura, cu toate că eu eram cea care lua toate deciziile”.

DA+la+Venezia-7787.jpg

Pentru nuntă și-a dus hairstylist, dar și un planificator.

Fata asta lucra non-stop de când pusese piciorul în Veneția. M-am simțit atât de recunoscătoare pentru determinarea ei încât îmi venea să o îmbrățișez. Venise tocmai de la Cluj cu o mașină plină până la refuz cu haine de masă, flori și unelte. I-am spus vibrația pe care o urmăream și ea i-a dat viață. Am avut încredere totală în ea și astfel, am putut să fiu cu prietenii mei, nu în capul meu, micromanagement. Îi datorez atât de mult din liniștea mea în acea zi!”.

245620736_10222205865629638_5872443865634966774_n.jpg245628022_10222205865669639_2751683518658282488_n.jpg

De la nuntă nu a lipsit nici Rareș Bogdan.

DA+la+Venezia-9130.jpg

Diana Rogo este fiica celebrului chirurg ortoped clujean Radu Rogojan, de la Spitalul de Ortopedie din Cluj. El, Andrei, este fiul lui Florin Ille, un om de afaceri prosper care administrează un hotel în Cluj Napoca, scrie Foaia Transilvană.

Sondaj de opinie

Ați mai vota cu Emil Boc, dacă duminică ar fi alegeri pentru funcția de primar?

Urmăriţi-ne

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi cele mai noi stiri!

Comentarii Facebook