Vlăduța Lupău a ajuns la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj. Îndrăgita cântăreață și-a anulat concertele din cauza problemelor de sănătate


Vlăduța Lupău, una dintre cele mai îndrăgite artiste din Cluj. Aceasta se confruntă cu probleme de sănătate, fiind internată la secția de Boli Infecțioase a spitalului din Cluj Napoca. Ea a fost nevoită să își anuleze spectacolele pe care le avea.

Vlăduța a publicat pe rețelele de socializare o fotografie din spital. La mână artista avea o brățară de înregistrare și purta pijamale, semn că este internată.

De data aceasta, starea de sănătate i-a creat mari probleme, astfel că îndrăgita artistă a fost nevoită să-și anuleze un spectacol de la Chișinău, fiind internată în spital, la secția de Boli Infecțioase din Cluj Napoca. Artista le-a transmis fanilor că va veni la următorul eveniment pe care îl are programat, dar acum, problemele de sănătate nu o lasă. Vlăduța Lupău s-a mai confruntat și în trecut cu astfel de momente neplăcute, fiind nevoie de vizite la spital.

vlăduta.jpeg

Comentarii Facebook