”Matinalul” Răzvan Simion refuză să îi cumpere mașină fiicei sale, pentru a o educa!


Răzvan Simion nu vrea să-i cumpere mașină fiicei sale, deși are o relație foarte bună cu cei doi copii, pe care îi are din fosta căsnicie.

Ianca, fiica lui, a împlinit 18 ani și vrea să studieze în străinătate.

Răzvan Simion nu vrea să-i cumpere mașină fiicei sale. Tânăra acum vrea să plece să studieze în străinătate, dar este indecisă.

Trebuie să se hotărască. Schimbă locațiile foarte des. Ultima a rămas Barcelona. Plus-minus o oră, tot atât durează drumul și până la Timișoara. Deci, ne descurcăm. Acum, să vedem cum se vor așterne lucrurile. De la toamnă, vedem. Bine, nici mie nu-mi displace să mă pensionez în Spania. De aia, eu o încurajez. Dacă nu, ne descurcăm și mai aproape de casă.

Ne-am sfătuit. Ne veneau diverse idei. Nu este o situație în care să avem foarte multe informații. Îi lăsam pe cei care se ocupa de așa ceva. Sunt o grămadă de filiere, de consilieri vocaționali. Oameni care te învață cum să aplici la universitățile de afară, cum să-ți faci dosarul.

Ce anume să incluzi în el, ce activități extracuriculare să faci. E o chestie interesantă, mult peste ce făceam noi la anii ei”, a afirmat Răzvan Simion.

Pentru că nu-i place să arunce cu banii, Răzvan consideră că nu e cazul să-i cumpere mașină Iancăi, dacă vrea să plece din țară. ”Urmează examenul, a terminat școala de șoferi și probabil că asta este primul pas. Dar dacă ea vrea să plece din țară, n-are rost să ne împovărăm bugetul familiei cu o mașină. Afară, sistemul de transport în comun este foarte ok”, a mai spus prezentatorul.

Comentarii Facebook