Vezi care este culoarea norocoasă în funcție de zodie. Ce spun astrele despre preferințele nativilor


Fiecare nativ din zodiac este influențat într-o oarecare măsură de talismanul și culoarea norocoasă. Culorile au un impact mai mare decât am putea crede asupra deciziilor pe care le luăm și a modului în care alegem să ne raportăm la viață. Află care este culoarea ta norocoasă în funcție de zodie și vezi cum îți influențează aceasta viața.

Deși pare greu de crezut, culorile au o influență puternică asupra personalității pe care o avem. Viața ar trebui să fie plină de culoare, mai ales când personalitatea ta este una zglobie și jucăușă. Fiecare nuanță transmite un lucru despre tine și personalitatea pe care o ai.

Culoarea norocoasă în funcție de zodie

Culorile te pot ajuta să te exprimi mult mai ușor atunci când vrei să scoți în evidență o anume trăsătură despre personalitatea ta. Totodată, acestea pot fi alese în funcție de zodia în care te-ai născut. Astrele sunt de părere că fiecare nativ este guvernat de o anumită culoare norocoasă care îl ajută pe tot parcursul vieții.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

 berbec bun.jpg

Culoarea norocoasă a nativilor din zodia Berbecului este roșu, scrie Times of India. Această culoare reprezintă energia, puterea și hotărârea nativilor din zodia Berbecului. Totodată este o culoare asociată cu focul purificator, care îi ajută pe Berbeci să treacă peste orice provocare indiferent de situațiile dificile în care se află.

Alte două culori considerate a fi norocoase pentru acești nativi sunt galbenul și portocaliul.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

 taur.jpg

Dacă te întrebi care este culoarea ta norocoasă în funcție de zodie, află că pentru Tauri rozul este cel mai potrivit. Această culoare este asociată cu puterea de muncă și cu veniturile crescute.

Totodată este o culoare elegantă care îi face pe Tauri să primească aprecieri din partea celor din jur ori de câte ori o poartă.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie 


gemeni.jpg

Pentru nativii din zodia Gemenilor lucrurile stau foarte simplu. Culoarea ta norocoasă este verdele care aduce pozitivitate și bucurie. Verdele este asociat cu succesul pe toate planurile. Pe lângă această nuanță poți opta și pentru alb sau galben, se pare că și acestea două îți vor aduce oportunități în cale.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

 rac.jpg

Sufletul tău este extrem de sensibil, prin urmare ai nevoie de o culoare norocoasă care să reflecte acest lucru. Pentru tine cele mai potrivite nuanțe sunt cele de crem sau gri. Acestea rezonează foarte bine cu sensibilitatea ta și îi face pe cei din jur să se simtă în largul lor atunci când sunt alături de tine.

Leu: 23 iulie – 22 august

 leu.jpg

Nimic nu se compară cu personalitatea puternică a unei zodii de foc. Pentru Lei culoarea norocoasă este reprezentată de auriu, portocaliu sau purpuriu. Leii au nevoie în viața lor de culori îndrăznețe care să transmită sentimentul de forță și hotărâre. Aceste nuanțe reflectă cel mai bine personalitatea puternică a nativilor din zodia Leului.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

 fecioara.jpg

Culori precum albastrul, verdele și galbenul sunt considerate a fi norocoase pentru zodia ta. Fiind o zodie născută într-o zodie de pământ, la rândul tău ești atrasă de nuanțele care au legătură directă cu natura. Calmul și organizarea de care dai dovadă se reflectă în aceste culori norocoase pentru zodia în care te-ai născut.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

 balanta.jpg

Nativii din zodia Balanței sunt sfătuiți să aleagă culori vibrante și puternice. Dacă te întrebi care este culoarea ta norocoasă în funcție de zodia în care te-ai născut, află că aceea este reprezentată de albastru metalic sau verde. Aceste două culori sunt prezente în viața ta și te ajută să atingi obiectivele pe care ți le setezi atunci când se află în vestimentația sau în accesoriile pe care le porți.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

 scorpion.jpg

Alb, roșu sau maro, toate nuanțele care te trimit cu gândul la un foc pătimaș și misterios sunt potrivite pentru tine, scrie YourTango.com. Ai nevoie de culori puternice, dar care în același timp să lase loc imaginației. În afară de nuanțele de maro și roșu, pentru tine pot fi considerate norocoase și nuanțele de portocaliu și galben.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

 sagetator.jpg

Galbenul închis sau portocaliul sunt două culori considerate a fi norocoase pentru tine. Acestea două te ajută să te descurci în orice situație și purtate frecvent îți oferă rapid o stare de bine și de încredere în propria persoană. Fii atentă la sfaturile astrelor și încearcă să iei seama de ele în viitorul apropiat.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

 capricorn.jpg

Pentru tine cele mai potrivite sunt culorile închise, cum ar fi purpuriul sau maro. Acestea sunt culorile considerate a fi norocoase pentru zodia în care te-ai născut. Capricornii au personalități foarte puternice, prin urmare au nevoie de culori care să reflecte acest lucru cu fiecare apariție pe care o au.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

 varsator.jpg

Ești o zodie jucăușă, iar acest lucru trebuie să se reflecte și în paleta de culori pe care le porți. Dacă te-ai întrebat vreodată care este culoarea ta norocoasă în funcție de zodia în care te-ai născut, află că aceea este roz. Astrele spun că ești o femeie plină de culoare care adoră să poarte ținute feminine în combinații creative.

Pești: 19 februarie – 20 martie

 pesti.jpg

Nativii din zodia Peștilor au parte de noroc atunci când nuanțele de albastru se află în viața lor. Astrele spun că albastrul deschis este culoarea ta norocoasă, culoarea care te ajută să te exprimi cel mai bine. Data viitoare când îți alegi ținutele sau accesoriile încearcă să incluzi și această nuanță printre ele.


Comentarii Facebook