Val de hate îndreptat spre Vlăduța Lupău, după ce a devenit mamă. Adi Rus i-a sărit în ajutor: „Este buton de unfollow”


Vlăduța Lupău a intrat în vizorul celor din online, imediat după ce a devenit mamă. În urmă cu doar câteva zile, Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit pentru prima dată părinți, asta după ce artista a mai pierdut două sarcini. 

Citește și: FOTO - A născut Vlăduța Lupău! Numele ales de părinți pentru noul membru al familiei este inspirat din Biblie

Venirea pe lume a băiatului lor le-a întregit familia și i-a făcut să trăiască sentimente intense, viața lor căpătând acum un alt sens. 

Vlăduța Lupău luată în vizorul internauților

Însă, pe cât de fericiți și împliniți sunt ei, pe atât de mult i-au atacat în ultima vreme internauții puși pe răutăți. Totul după ce fostul fotbalist și-a  numit soția „eroină” în prima postare de pe pagina s ade Facebook în care apare și noul membru al familiei. Dar, cel mai mare val de „hate” a venit după ce artista a lăudat public spitalul în care a ales să îl nască pe Iair

„Pare că te focusezi mai mult pe spital decât pe copil”

Astfel, nu puțini au fost cei care au reacționat imediat și au comentat dur faptul că, spun ei, deși Vlăduța Lupău ar trebui să se bucure de copilul ei, alege să își petreacă timpul făcând reclamă unității spitalicești.

Acuzată de acest fapt, dar unii spunând și că Adi Rus a exagerat cu apelativul „eroină”, fanii au fost duri în comentarii. Însă, la fel de dur s-a arătat și proaspătul tătic. Deși până acum s-a ținut departe de scandaluri, de această dată, când luptă pentru soția și fiul său, sportivul a scos la înaintare toată „artileria” de cuvinte deloc sensibile.

vladuta spital bun.png

Publicitatea asta insistentă pentru sistemul privat… pare că te focusezi mai mult pe spital decât pe copil. Acaparează toată frumusețea pozei, a faptului că ai devenit mamă”, a scris un internaut.  „Ce reclamă. Eroină? Ce să zic de mamele care nasc de la trei copii în sus?”, a mai reacționat o internaută neimpresionată. 

Adi Rus și-a apărat în mod dur soția

În consecință, Adi Rus i-a îndemnat pe internauți să nu-i mai urmărească soția online și să nu mai dea dovadă de atât de multă frustrare, căci fiecare face și spune ce simte.

Este buton de unfollow, nu face program la nimeni ce să facă și ce nu. Apreciem sinceritatea ta și promitem să nu ne deranjeze dacă o să dai unfollow. Îți dorim multă sănătate ție și familiei tale Ca să nu te superi… ești și tu eroină, e bine așa? Nu e normal să fie eroină mama copilului meu pentru mine? De ce ești așa frustrată?”, este reacția acidă venită și din partea proaspătului tătic. 

„A născut pe gratis acolo și de aia le face reclamă acuma”

Mai mult decât atât, au fost și oameni care cred că Vlăduța Lupău face toată această reclamă în schimbul nașterii gratuite de care, spun ei, ar fi avut parte. Speculații la care tot Adi Rus a răspuns imediat, nu oricum, ci lăsând să se înțeleagă că, de fapt, venirea pe lume a lui Iair a costat o avere.

La câtă reclamă le-ai făcut... înțeleg că nu ai plătit nimic”, a fost un alt comentariu adresat proaspetei mămici, care și-a primit răspuns imediat din partea părinților: „Prefer să nu văd frustrarea din viața ta”, i-a replicat cântăreața, urmată apoi de soțul său: „Dacă îți trimit factura, te încurci în cifre. Vrei? Frustrată mică”, i-a scris imediat și Adi Rus.


Comentarii Facebook