Utilizatorii WhatsApp îşi vor putea trimite mesaje singuri. Cum poate fi accesată noua funcție


WhatsApp lansează o funcţie care le permite utilizatorilor să-şi trimită singuri mesaje, funcţie ce poate fi folosită pentru salvarea unor informaţii care să poată fi apoi accesate rapid.

Cea mai nouă funcţie WhatsApp se numeşte „Message Yourself" ("Scrie-ţi singur") şi le permite utilizatorilor, aşa cum sugerează şi numele, să-şi trimită singuri mesaje. Fie că sunt însemnări, liste de cumpărături sau link-uri, informaţiile trimise astfel pot fi păstrate şi accesate rapid la nevoie, direct din aplicaţia cu peste 2 miliarde de utilizatori.

Anticipată în urmă cu câteva săptămâni pe versiunile beta, noutatea a apărut în versiunea 22.23.74 a aplicaţiei pentru iPhone (iOs) şi în versiunea corespunzătoare 2.22.23.77, pentru Android. 

Noua opţiune devine vizibilă atunci când utilizatorul foloseşte funcţia de iniţiere a unei noi conversaţii. Un chat propriu va apărea în listă, deasupra tuturor intrărilor din agenda de contacte. 

După trimiterea unui astfel de mesaj, conversaţia cu propria persoană va apărea alături de celelalte chat-uri private şi grupuri de discuţii. La fel ca acestea, propriul chat poate fi fixat, pentru a fi afişat primul pe ecran.

Comentarii Facebook