Spiritele s-au încins, după ce Vlăduța Lupău a fost felicitată pentru că e însărcinată: ”Nu poți lăsa un asemenea comentariu!”


Vlăduța Lupău este din nou gravidă, iar după ce artista a anunțat minunata veste foarte mulți oameni simplu, dar și vedete au felicitat-o. Una dintre cele care i-au scris public a fost Ileana Sterp, dar influencerița a stârnit controverse.

O ființă mică… o să mă strige “mămică”. O altă minune Dumnezeu a pus în pântecele meu și va pune curând în viața noastră de familie. Iair a fost binecuvântat să nu rămână singur pe lume și o să aibă un partener/ă de joacă, de necazuri și bucurii, un partener/ă sincer și loial pe viață!

În rugăciunile mele, mereu îi mulțumesc și îl rog pe Dumnezeu de sănătate … iar de curând am îndrăznit să-i cer “Doamne dacă vreodată vei mai binecuvânta casa noastră și familia cu un copil, aș vrea să fie cat mai curând ca să crească împreună cu Iair” și iată că…la fel ca de fiecare dată El mi-a ascultat rugăciunea. Ce mare binecuvântare!

Așadar minune care vei veni veni în viața noastră, vreau să știi că mami, tati și frățiorul tău te așteptăm iar iubirea noastră se va înmulți nu se va împărți. Ce mai vreau să știi și ce i-am spus și fratelui tău…”, a scris Vlăduța Lupău.

Sora manelistului Culiță Sterp a felicitat-o, dar internauții au acuzat-o că a greșit abordarea: ”Mii de felicitări, Vlăduța! Dumnezeu dă după inimă!”, a scris Ileana Sterp.

Alte femei s-au simțit jignite:

”Ce limitată poți fi, Ileana! Sunt femei care așteaptă copii de 10 ani și pui un asemenea comentariu, femeie mironosiță și falsă, perversă!”, a spus cineva.

”Nu cred că a vrut să jignească pe cineva totuși…”, a fost replica unei persoane.

”Totuși… Dacă Dumnezeu în viață ar da după suflet cred că 90% din femei ar avea copii, nu poți lăsa un asemenea comentariu…”, a continuat primul internaut.

Comentarii Facebook