Duminica 28 Aprilie

Una dintre cele mai iubite influenceriţe din România, musafiră la Cluj! Unde a ales să pozeze Andreea Balaban: „E cel mai frumos loc din oraș”


Andreea Balaban, una dintre cele mai iubite influenceriţe din România, a vizitat Clujul în perioada Untold. În timp ce o bună parte dintre clujeni se bucurau de festival și așteptau concertul Imagine Dragons, Andreea a profitat de moment să facă câteva poze în locul care i se pare cel mai frumos din oraș.

Andreea Balaban a început să facă vlog încă din anul 2010, iar în prezent este urmărită de peste 400 de mii de abonaţi pe YouTube, la fel de importantă fiind şi comunitatea sa de pe Instagram. Fotografiile sale în care prezintă decoruri absolut superbe și îmbracă ținute în stilul vintage strâng zeci de mii de aprecieri și comentarii.

a5.jpeg

„De când tot zic că pozez în Grădina Botanică din Cluj? N-am reuşit nicicum. Ba am ajuns la ore la care serele erau închise, ba am nimerit în zile cu evenimente, ba erau mirese la şedinţe foto, ba naiba ştie ce alte amânări am găsit. 

Mi-a ieşit acum doar pentru că am avut câteva ore în plus în ziua CU Concertul Imagine Dragons, altfel iar rămânea la nivel de dorință. Şi mi-ar fi părut rău s-o ratez DIN NOU, mai ales că, după părerea mea, e cel mai frumos loc din oraşul lor (sau mă rog, cel care îmi place mie cel mai mult, grădina fiind mai mare, mai bogată și mai ofertantă ca cea din Bucureşti).

Tot aşa, sper să ajung s-o văd şi pe cea din Jibou, la fel de interesantă şi diferită și poate iarna asta îmi iese şi-o plimbare cu Mocănița, că nici zona aia n-am văzut-o până acum”, a relatat Andreea pe o rețea de socializare.

a4.jpeg

a2.jpeg

Foto: Instagram/andreea.balaban

Comentarii Facebook