Un bărbat nu mai poate închide ochii din cauza unei operații eșuate. Ce greșeală au făcut medicii


Un bărbat din Londra, în vârstă de 79 ani a devenit victima unei operații estetice eșuate. Bărbatul a vrut doar să „șteargă” urmele lăsate de timp pe chipul său, însă s-a ales cu un rezultat devastator. Acesta nu poate închide ochii complet de 3 ani.

Pete Broadhurst,  care locuiește în Birmingham a apelat la  o operație estetică de întinerire a feței în 2019 pentru că dorea să scape de cearcăne. Pete a cheltuit 11.000 lire, echivalentul a peste 65.000 de lei,  pentru o operație de lifting în zona gâtului, o rinoplastie și o operație de înlăturare a ridurilor și cearcănelor din jurul ochilor.

Bărbatul nu a prevăzut eventualele probleme

La 3 ani după această intervenție, bărbatul nu își poate închide complet ochii din cauza operației estetice eșuate. Pete, care este acum pensionar, după ce o viață întreagă a muncit ca zugrav, voia doar să arate mai tânăr, însă intervenția a luat o întorsătură neașteptată. După intervenția chirurgicală menită să-i corecteze cearcănele, ochiul său stâng încă nu se poate închide complet, nici măcar atunci când doarme.

Bărbatul suferă de numeroase probleme medicale la ambii ochi și riscă să-și piardă vederea. Acesta este nevoit să lipească ochii cu bandă adezivă pentru a putea adormi. El spune că arată înfricoșător, deoarece ochii lui rămân deschiși chiar și atunci când vrea să-i închidă. 

Ce spune medicul care l-a operat

Pe 24 ianuarie 2019, Pete a intrat într-o operație care a durat 9 ore și a fost externat a doua zi.

Arătam de parcă fusesem bătut. Era oribil și nu puteam să-mi închid ochii. Îmi fusese rău toată noaptea. A doua zi îmi doream să nu fi făcut operația asta”, a povestit bărbatul pentru Daily Mail. 

După 2 săptămâni, Pete s-a întors la spital pentru un control, iar medicii au constatat că are ochii foarte iritați. Specialiștii au spus că efectele sunt normale și că îi vor trece cu timpul, pe măsură ce se va recupera.

La 3 luni de la operație, problema persista, așa că Pete a mers iar la medic. Un specialist i-a spus că ochii lui sunt incredibil de iritați din cauza faptului că după operație nu i se mai închid complet. În luna mai, Pete a mai avut o nouă intervenție chirurgicală de o oră menită să corecteze pielea din zona ochilor pentru ca el să poată să închidă ochii.

Cu toate acestea, la ani distanță de acea zi, Pete nu poate în continuare să își închidă ochii complet și îi se teme că problemele de la ochi i-ar putea afecta vederea.
Medicul care l-a operat este acum suspendat din funcție și nu a dorit să comenteze cele întâmplate, potrivit Daily Mail.


Comentarii Facebook