Pescobar a fost părăsit de ”mâna lui dreaptă”: ”Nu spun ”nu” următoarelor oportunități care or să vină în viața mea”


Larisa Popa a demisionat de la Taverna Racilor, renunțând la funcția de manager. Unele voci spun că a plecat de câteva luni, dar demisia a fost ascunsă.

Când are grijă de afacerea ta, prima chestie este să nu fure. Știi cum e, pui lupul paznic la oi. Aș fi dezamăgit, a-l ierta, dar nu ar mai lucra cu mine niciodată. Dacă nu ierți, acumulezi energii negative. Este un joc de marketing și este o persoană foarte apropiată familiei și business-ului. Larisa lucrează la mine de șapte ani. A crescut cu businessul ăsta. Da, e mâna mea dreaptă, să zicem așa. Om de încredere. Eu dorm liniștit când Larisa e la restaurant”, a dezvăluit Pescobar în cadrul unui podcast.

Ei bine, sâmbătă, 16 martie, Larisa a anunțat pe Tik Tok că nu mai lucrează la Taverna Racilor de trei săptămâni.

Larisa a lui Pescobar nu mai este, este doar Larisa. Larisa, șefa la raci, șefa la homari, la orice nu mai este, doar Larisa sunt.(…) Am fost cea mai tare manageră de la Pescobar, corect. Nu mai lucrez la Pescobar, acum întrebările o să tot curgă. În ianuarie m-ați tot întrebat pentru că am avut o perioadă în care nu am apărut pe TikTok și atunci toată lumea avea suspiciuni vis-a-vis de ce n-am mai apărut. Toată lumea mă întreba dacă mai lucrez. Da, în ianuarie în continuare lucram, am trei săptămâni de când nu mai lucrez.

Fiecare om își pune amprenta în ceea ce face. Vă mulțumesc mult că sunt printre voi aici oameni care chiar apreciau ce făceam și eu în Tavernă, deși sunt în continuare foarte mulți hateri printre noi. Momentan nu muncesc, nu spun un ”nu” următoarelor oportunități care o să vină în viața mea, dar cu siguranță voi face o alegere sau voi lua o decizie la momentul potrivit”, a concluzionat Larisa Popa.

Comentarii Facebook