Telenovelele milionarului clujean Adrian Marțian, prietenul lui Adi Mutu, cu soția. Își dispută copiii și averea


Adrian Marțian, cel care s-a prezentat drept prietenul bun al lui Adrian Mutu, alături de care voia să cumpere Universitatea Cluj, trece printr-un scandal demn de o telenovelă. Alături de ex-partenera lui, Roxana, Adrian Marțian are trei copii minori.

Omul de afaceri spune că are mărturii video ale copiilor, care spun ce a făcut mama lor. 

Am vrut binele familiei, să o stabilesc în Barcelona. Nouă ani a făcut cea mare, băiețelul urmează să facă opt, iar cea mică a făcut în decembrie șase ani. Am ajuns în Barcelona, pentru copii a fost frumos, senzațional. Împreună i-am înscris la școală, cu toate că dânsa nu recunoaște, că i-am înscris fără acordul ei. După care, doamna, fiind într-o poziție foarte bună la Cluj, văzându-se peste noapte milionară, cu bunuri, cu bani, cu mașini, restaurant, dintr-o dată a vrut să revină în România. Era la finalul lunii august 2021. I-am spus că nu se poate, că e vorba de binele copiilor. Nu a fost de acord. Și mi-a spus că mă bagă în pușcărie și că după ce ies mă bagă la nebuni”, a declarat Adrian Marțian, citat de Cancan.ro.

Acesta și-a acuzat fosta parteneră că are probleme. ”A sunat la 112 că e mamă româncă sechestrată cu trei copii și bătută. M-am trezit la poartă cu mai multe mașini de Poliție. Nu s-a întâmplat nimic. Ulterior, a pus copiii să mă filmeze, că nu sunt un tată bun, că sunt violent. Copiii mi-au spus: tată, uite de ce nu vorbeam cu tine la telefon. Mama ne bătea, ne lua telefoanele. Și au început să-mi spună că bea în ultimul hal, că vomita în toată casa, venea cu fel și fel de bărbați. Am rămas șocat! I-am trimis imediat un mesaj că pentru mine e moartă și îngropată”, a mai dezvăluit afaceristul.

Cum a pierdut Adi Mutu 3 milioane de euro: ”M-am lecuit”. Făcea afaceri cu Marțian, care se lăuda că va cumpăra U Cluj

Marțian spune că cei mici sunt acum la școală în Târgu Mureș. ”Le făceam baie fetițelor. Și-mi spun: tati, câtă răbdare ai tu! Știi ce făcea Roxana cu noi? Lua cuțitul sau foarfeca și ne tăia părul unde era încâlcit. Copiii nu-i spun mamă. Ei mă întreabă și acum dacă sunt adoptați. Nu am ce să demonstrez, din cauza asta au fost duși copiii la psiholog. În prezent, ei sunt la școală, la Târgu Mureș. Sunt cu mine. Frecventează înot, dansuri… M-am trezit cu Poliția cum că ar fi răpiți”, a mai spus Adrian Marțian.

E o mamă criminală. Am prezentat tot judecătoarei. Doamna nu are domiciliu, nu are casă, nu are loc de muncă. Nu a cerut un drept de vizită de zece minute. Copiii au o temere groaznică față de această femeie. Au coșmaruri, se trezesc noaptea. Nu interacționează cu ei, copiii nu vor să o vadă. Pentru ei nu mai există!”, a mai spus afaceristul.

Viața afaceristului a fost extrem de grea, pentru că fosta lui parteneră ar fi vrut să se sinucidă. ”Bea, lua pastile Xanax cu wkisky. A vrut să se sinucidă. Am prins-o cu funia în gât. Fetița a văzut tot. În Spania s-a întâmplat. A avut patru tentative de suicid. A vrut să se arunce sub tren, femeia are probleme. Mi-a spart o locuință din Spania de unde a furat tot ce a găsit. Sunt patru dosare penale deschise pe numele ei”, a spus Adrian Marțian.

Am făcut greșeala vieții mele. Am pus tot pe numele ei. A fost foarte abilă. În 2020, m-am trezit cu o hârtie că nu mai dețin nimic. Între timp am recuperat 75 la sută. Avem mai multe procese, litigii… Vorbim de terenuri, hotel, mașini… Nu sunt evaluator, dar vorbim de câteva milioane de euro. De ordinul zecilor”, a spus afaceristul.

Nu mai există șanse de împăcare între mine și soție, dar copiii mei vor putea oricând să meargă să-și vadă mama, nu mă voi opune niciodată. Dar nu mi-a cerut niciodată acest lucru. Preferă să meargă la copii pe ascuns, la școala lor, ca o hoață. Spune că nu vrea să vadă copiii în prezența mea. Ea nu le poate oferi nimic acestor copii, ea nu are un loc de muncă. Copiii mei nu pleacă niciodată dintr-un magazin cu mâna goală. Păi ea pe ce le cumpără? Să fie și singura femeie de pe fața pământului și eu nu vreau să mai am de-a face cu ea”, ne-a mai spus Adrian Marțian.

El mărturisește că a fost la un pas de a fi otrăvit. ”Motivul pentru care ea vrea copiii e pentru că în Spania legea e diferită în România. Chiar dacă nu ești căsătorită cu tatăl copilului tău, el trebuie să pună la dispoziție o casă, o alocație. Dar cum aș putea să mai întrețin eu o femeie care a vrut să mă otrăvească? Așa spun copiii: ‘Tati, mami a vrut să ți pună cianură în mâncare’. Am și declarația omului căruia ea i-a dat un plic cu un praf. Am toate dovezile”, a mai dezvăluit afaceristul.

El se jură că nu a lovit-o niciodată pe fosta lui parteneră de viață și că a tratat-o ca pe o regină.

Comentarii Facebook