De ce să-ți cumperi un Samsung A 13


Să-ți cumperi un telefon nou nu a fost niciodată mai dificil decât acum. Pentru că fiecare brand pare să scoată pe bandă rulantă modele din ce în ce mai noi, cu specificații din ce în ce mai bune și care să se diferențieze nu prin posibilități de utilizare majore, ci mai ales prin elemente de nuanță.

Chiar dacă în cazul brandurilor cu renume nu trebuie să te îngrijorezi cu privire la calitatea produsului trebuie să știi totuși ce model să îți cumperi și cum să îl alegi, iar întrebarea „Este cel mai recent model lansat pe piață și cel mai potrivit model pentru mine?” este cât se poate de valabilă.

Poate fi cazul noului model Samsung S 23, lansat în luna februarie a acestui an. Este acesta un telefon pe care să-l achiziționezi în detrimentul unui Samsung A 13, apărut în 2022? 

Uite la ce întrebări să-ți răspunzi atunci când ai dileme cu privire la telefonul pe care să ți-l cumperi:

  • Ai nevoie de cel mai recent model de pe piață sau te poți descurca și cu un model mai vechi? Pentru că, așa cum am menționat deja, între majoritatea telefoanelor din ultima perioadă diferențele sunt mult mai mici și țin mai degrabă de funcționalități suplimentare ale produselor și nu de funcții esențiale.
  • Este prețul noului model reprezentativ pentru ceea ce oferă? De obicei, majoritatea smartphone-urilor au prețuri mult mai mari la lansare, care scad odată cu trecerea timpului. Astfel, dacă noul telefon este ceea ce îți dorești, poți să mai aștepți puțin înainte să ți-l cumperi. Sau poți alege varianta în care să cumperi penultimul model apărut, ale cărui specificații sunt, de obicei, foarte bune și al cărui preț este sensibil mai mic decât al proaspăt lansatului produs. 
  • Care este diferența dintre anumite serii de produse ale brandului? Este vorba doar de preț sau sunt acestea concepute astfel încât să fie folosite de diferite tipuri de oameni? 

Dacă prețurile acestor tipuri de telefoane ți se par mari, nu te descuraja. Pe piață există produse pentru toate buzunarele, care îndeplinesc cu succes cele mai importante funcții ale unui smartphone obișnuit. 

Prin urmare, dacă nu folosești telefonul pentru sarcini mai complexe și îl utilizezi doar pentru a face fotografii, a vorbi la telefon pe video sau a naviga pe diferite rețele de socializare, trebuie să știi că te poți descurca și cu un telefon de bază, precum un Samsung A 13, care își va face treaba cu încredere. Astfel, nu ești nevoit să arunci o groază de bani pe un telefon performant care să facă ceea ce face orice alt smartphone.

Modelul Samsung A 13 este, totuși, unul care este mai degrabă recomandat celor care nu au nevoie nici de nivelul cel mai înalt de acționare a funcțiilor de bază. Adică ar trebui să îl cumperi doar dacă nu ai nevoie de fotografii performanțe sau de o conexiune de tip 5G, deoarece acest model nu suportă o astfel de conectivitate. 

Poate că te întrebi de ce să-ți cumperi un astfel de telefon. Cui i se adresează brandul? În acest caz, trebuie să știi că un Samsung A 13 poate fi smartphone-ul potrivit pentru persoanele din viața ta care tocmai învață să navigheze pe un astfel de telefon, dar care nu au skill-urile tale.

Tocmai pentru că, de cele mai multe ori, atunci când bătrânii sunt expuși în fața unor noi provocări, este de preferat ca aceștia să folosească un produs care să le satisfacă nevoile de bază și care să nu aibă, cel puțin pentru început, prea multe aplicații, care să transforme procesul de învățare și de navigare pe un astfel de telefon în ceva mult prea complicat și de neînțeles.

Cumpără-ți acest telefon dacă simți că un smartphone este mult prea sofisticat pentru gusturile tale și un telefon cu butoane este mult prea de modă veche. Acest model al brandului Samsung pare să fie ceea ce cauți dacă te afli în situația de mai sus.

Comentarii Facebook