Duminica 28 Aprilie

Tanti Lenuța din Chinteni dezvăluie cum se simte în rolul „bunicii” lui Mircea Bravo. Ardeleanca a cucerit toată țara: „Atât am fost de bucuroasă”


Tanti Lenuța din Chinteni a devenit virală pe internet după ce a apărut în videoclipurile vloggerului clujean Mircea Popa, cunoscut drept Mircea Bravo. Lenuța Moldovan este o ardeleancă autentică din satul Chinteni și a apărut pe micul ecran în emisiunea Băbuțele din Chinteni, dinainte  de colaborarea cu vloggerul clujean.

„Bunicuța din Chinteni” a povestit pentru Unica.ro cum au ajuns să colaboreze cu Mircea, dar și că urmează și un al treilea film cu Mircea Bravo.

„Eu am colaborat cu Look TV, până când s-a desființat studioul și m-am trezit cu un telefon – “Eu sunt Mircea Bravo, aș vrea să stau de vorbă cu dumneata”. Și a venit. “Uite, eu, așa, așa, vreau să, sunteți de acord?” Prima dată am stat și m-am uitat. Ce să mai fac? Dar dacă înainte am frecventat, am zis: hai, să încercăm! Și am încercat și uite unde am ajuns! Datorită lor sunt eu pe aici. Ei datorită mie. Nu știu ce să zic: avem succes, nu avem succes”, a relatat Tanti Lenuța din Chinteni despre momentul în care a ajuns să colaboreze cu Mircea Bravo.

Tanti Lenuța din Chinteni spune că este personaj și în al treilea film al lui Mircea Bravo, care este în lucru: „Trebuie șlefuit, trebuie aici la București să-l facă, să-l tocmească, cum l-a făcut și pe ăstălalt Nunta pe bani. Ce să zic? Le mulțumesc că m-au scos un pic, că eu am avut o problemă cu soțul, am rămas singură (n.r. soțul a decedat) și atunci mi-a fost greu să stau toată ziua în casă și să nu povestesc cu nimeni. Am băiat, dar serviciul, nu a putut să vină să stea el lângă mine și ei: “Bunică, mâine vin să filmăm!” Atât am fost de bucuroasă,  nu știam ce să fac, să fac un pic de curat, să îi aștept cu mâncare și mi-au intrat așa și sunt familia mea. Băiatul și cu ei suntem o familie”. 

Lenuța Moldovan are și o nepoată de 16 ani, care este mândră de bunica sa.

„Are 16 ani. Ce să zică? Se uită la mine: ‘taci, tu vedetă!’ No, râdem. Să dea Dumnezeu să ajungi și tu vedetă ca bunică-ta! Eu am avut așa în mintea mea, când erau filmele astea cu Draga Olteanu Matei, atunci zicem: ‘măi, ce bine îi stă la femeia asta! Ce bine joacă!’ Vorbele ei așa mai țărănești, că sincer spui și atunci mă gândeam, dar totuși am judecat și atunci așa și am zis: e greu ca să fii artist! Dar mi-am dorit! Mă, să ajung și eu o dată pe ecran, o dată, oare nu oi ajunge și eu pe ecran? 

Cam de 43 de ani eu am făcut artizanat, am cusut, am brodat și mama a cusut. Hainele care sunt pe mine, toate sunt făcute de mama mea și de mine. Am garderobă făcută de mine, nu m-am dus în mall-uri să îmi cumpăr haine. Și atunci a venit televiziunea de aici de la București și m-o filmat și m-a dat la televizor. Sava Negreanu a făcut lansări de artiști din ăstia și o venit la mine acasă și obiceiuri de Crăciun, obiceiuri de Paște și am tot filmat. A vrut una să își facă un videoclip, a venit la mine acasă. Faci bine să mă lași? No, amu, hai să te las! Dar bunica, aș vrea să intri și dumneata ca o bunică. Am acceptat! Ce bucurie îi mai mare că îți împlinești visul! Să refuz? Nu-i frumos!”. 

Comentarii Facebook