Clujenii scriu că Taverna lui Pescobar arată ca o ”cantină”, în review-urile de pe Google: ”Gogule, la Cluj într-un an ești pa!”


Pescobar a deschis Taverna Racilor la Iulius Mall Cluj, dar aspectul este de cantină înghesuită, unde timpii de așteptare sunt de la 1,5 ore în sus și rezervările nu se respectă.

Oamenii care lasă la greu păreri pe Google au semnalat că sunt multe review-uri de cinci stele false, pentru că Taverna nici nu era deschisă și acestea curgeau pline de elogii. ”Cum e posibil să aibă 33 de recenzii de 5 stele, cu oameni care zic că ”au fost” și că ”recomandă”, iar locația să nu fi fost deschisă încă?”, se întreabă cineva. Este clar o politică agresivă de derutare a publicului. 

Cert este că cineva care a fost acolo sâmbătă seara a spus că se așteaptă o oră și jumătate pentru un fel de mâncare, care nu este wow, conform prețurilor. Respectiva persoană a primit o caracatiță prea fiartă, care se dezmembra, dar probabil că așa este rețeta Pescobar. La Cluj nu există, însă, termen de comparație, astfel că, probabil în prima perioadă ”Cantina” Taverna Racilor va fi plină.

Ce opinii au lăsat clujenii pe Google:

”Aspect de cantina. Restaurantul a fost deschis înainte de a fi terminate finisajele. Mobilier ieftin și nici un obiect din restaurant nu te face sa te simți ca ai fi într-un local de top. Grupurile sanitare nefinisate și fără accesorii, gen coș de gunoi, servetele sau uscator de maini. Mancarea acceptabila ca și gust”.

”Am avut rezervare făcută pentru 4 persoane si ne-au trimis acasă... pe toți 4 căci mesele erau ocupate cu alți clienți fidelizati... care au intrat cât noi așteptam la rând cu rezervare în brațe..”.

”Nesimțiți din prima zi. Rezervarea făcută cu o săptămâna înainte nu a mai fost luată în calcul și ni s-a cerut să stăm la rând, însă pentru bombardierii și pițipoancele din oraș se găseau locuri pe loc. Asta e, fiecare local își fidelizează ce clientelă vrea”.

Încă un lucru, mare parte din conturile ce au dat review de 5 stele sunt fake, având doar review-uri la tavernele racilor. Vorba patronului ”atât s-a putut”.

”Gogule nu așa se deschide un restaurant, fără baie, fără muzică și cu 20 de muncitori între clienți. Bodyguarzii aia ce servesc? De doi lei. La Cluj într-un an ești pa”.

Dacă ați fost, puteți lăsa un mesaj la rubrica de comentarii.

Comentarii Facebook