Momente emoționante la concertul Andrei, de la Cluj! Părinții artistei au izbucnit în lacrimi: ”Dor de mamă, dor de tată” - VIDEO


Andra a cântat în fața a 10.000 de oameni la Sala Polivalentă din Cluj, în 1 Decembrie, la concertul de folclor Tradițional 2.

În public au fost părinții artistei, iar pe scenă a urcat fratele ei, Săndel Mihai. Cei doi au cântat o melodie, care i-a făcut pe părinți să plângă.

Andra le-a oferit spectatorilor un concert foarte reușit. Un moment memorabil este urcarea pe scenă a faimosului actor Florin Piersic.

Andra și fratele ei, Săndel Mihai, au cântat piesa ”Drumul vieții ne desparte”, care vorbește despre plecarea copiilor de acasă și trăirile pe care le au ei, dar și părinții.

Frunzuliță trei migdale / M-a apucat dorul cel mare/ Dor de mamă, dor de tată/ Dor de sora mea cea dragă / Drumul vieții ne desparte /Fiecare în altă parte / Dar cât de departe am fi / Noi la fel ne vom iubi”, sună primele două strofe ale cântecului.

Mama și tatăl Andrei au izbucnit în lacrimi: ”Nu mă filma!”, a spus mama Andrei, pe filmare, în videoclipul publicat de Andra, pe Instagram.

Eu și fratele meu, Sandel, am simțit la Tradițional 2, în Cluj, o emoție cum rar se întâlnește. În fața noastră erau părinții noștri, la fel de emoționați ca noi! Nu există cuvinte pentru a descrie bucuria de a cânta împreună și de a împărți această experiență magică cu cei care ne-au susținut mereu”, a scris Andra în dreptul imaginilor de pe Instagram.

Andra va susține Tradițional 2 și la București, pe 24 aprilie 2024, la Sala Palatului. La concertul de la Cluj, alături de ea au mai urcat pe scenă Mioara Velicu, Sava Negrean Brudașcu, Maria Dragomiroiu, Zdob și Zdub etc.

Comentarii Facebook