Soția lui Flick despre bătaia de joc din turism: ”Gândiți-vă că sunt oameni care strâng bani un an întreg pentru o vacanță de 7 zile!”


Soția lui Flick a ținut să le atragă atenția hotelierilor să nu își bată joc de turiști, pentru că mulți români adună bani timp de un an pentru o vacanță.

Denisa Filcea și Flick au mers într-o vacanță în Delta Dunării și au trecut prin clipe teribile.

Am ajuns acasă, am plecat ieri din Deltă. Doamne, ce bine. Că am plecat! Delta e un loc minunat, merită văzut, dar mare atenție unde mergeți. Sunt atât de multe persoane care au promovat locul acela, nu e așa! Nu există resorturi de cinci stele, servicii proaste la prețuri exagerate. Nici noi nu am plătit, am mers acolo pentru că Flick a prezentat un eveniment. Nu e de mers, pentru că e extraordinar de înghesuit totul. Aleile sunt foarte mici, am simțit că nu am aer, camerele foarte mici, serviciile foarte slabe”, a spus Denisa Filcea pe Instagram.

Denisa Filcea a fost cazată gratuit, dar acest lucru nu a împiedicat-o să spună ce are pe suflet.

Abia încăpeam pe lângă pat. Aceasta este distanța între capatul patului și perete. Ideea este foarte simpla. Există locuri/hoteluri/resorturi unde merită să dai și 10000 de euro și există locuri unde nici nu se merită să te obosești să ajungi. Iar către cei care promovează orice. Gândiți-vă că sunt oameni care strâng bani un an întreg pentru o vacanță de 7 zile.

Nu vă bateți joc de ei! Chiar dacă nu voi plătiti serviciile, prezentați realitatea și lăsați omul să aleagă. Seara am întrebat la recepție de unde pot sa iau niște dischete demachiante, nu am de unde pe toată insula asta minunată. Nu este niciun magazin, orice ai nevoie, e treaba ta. În schimb au niste fake-uri superbe pe care le vând ca fiind originale. Nu poți să cumperi nimic, la restaurante prețurile sunt exagerate și nejustificate, pentru că nu ai altă variantă. Ori iei de aici, ori mori de foame, dacă vrei să pleci de aici poți doar cu barca lor care merge la dimineață”, a mai scris Denisa Filcea pe Instagram.

Comentarii Facebook