Sfaturi de vedetă. Dorian Popa le spune fanilor cum să pornească o afacere cu 50 de lei


Urmărit de milioane de oameni în aparițiile lui publice pe rețelele de socializare, Dorian Popa este chestionat de fanii curioși în privința ideilor de afaceri.  

Chiar dacă recunoaște că totul este dificil și că este greu să te îmbogățești cu 50 de lei, Dorian Popa a încercat să ofere o soluție. El a ținut totuși să menționeze că trebuie și multă muncă, pentru că el a ”tras” ca să aibă stabilitatea financiară de acum, atunci când alții au dormit.

Sfatul vedetei, care pretinde că are mult succes, este să vă apucați de afaceri cu limonadă și să faceți promovare pe rețelele sociale.

Mă gândesc la primul business pe care pot să îl fac cu cei 50 de lei. Îți imaginezi că ai o afacere cu limonadă și îi faci niște promovare pe Instagram și de la trei lei limonada, după ce o să afle câțiva de limonada ta, dai 2 pe gratis pe la influenceri, poți să ajungi la o limonadă de cinci lei. S-ar putea să îți fie foame într-o zi, s-ar putea să nu dormi într-o zi. Dacă te gândești că într-o zi trebuie să și mănânci, s-ar putea ca business-ul să nu iasă”, a spus Dorian Popa.

Vedeta nu are acum probleme de acest gen, pentru că el câștigă zeci de mii de euro de pe YouTube și Instagram. Așadar, cel mai bine ați promova afacerile cu limondă tot la Dorian Popa. 

Trebuie să fii cât mai natural, mai real. Câștig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15.000 de pe Instagram și în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube”, a dezvăluit Dorian Popa, în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță.

Comentarii Facebook