Reprezentantul din Israel i-a furat un sărut lui WRS, în culisele Eurovision. Reprezentantul României: „Pe toţi ăştia mai drăguţei, pac, ne pupa”


Reprezentantul României la Eurovision a vorbit despre controversata finală de acum aproape o săptămână. WRS a împărtăşit dezamăgirea de a se clasa pe locul 18, dar a povestit şi despre sărutul care i-a fost furat, în văzul tuturor, de reprezentantul Israelului. 

A fost intens. Adrenalina încă nu s-a dus! Sunt foarte mândru de mine şi de echipa mea! Am întâmpinat ceva dificultăţi. Am avut o problemă cu sunetul la una dintre repetiţii şi acolo m-am enervat foarte tare. Ţipam şi în engleză, şi în română! Toată lumea îmi spunea după semifinală că o să fim în top 10 mai mult ca sigur. Am fost dezamăgit. Mă aşteptam să ieşim pe un loc fruntaş", mărturiseşte interpretul, pentru observatornews.ro.

Cântăreţul a avut parte şi de scene picante înainte de concurs. Reprezentantul Israelului i-a furat un sărut, în văzul tuturor. 

Nebunul ăsta din Israel mergea pe acolo, peste tot ... Şi pe toţi aştia mai drăguţei, pac, ne pupa. Am rămas şi eu aşa, s-a lăsat cu râsete. Şi pe prezentator l-a pupat. Era să fie descalificat Israelul", râde Andrei Ursu, cunoscut pe scenă ca WRS. 

Reamintim că pentru România, concursul s-a încheiat cu scandal şi suspiciuni de fraudă. Ţara noastră a fost eliminată din calculul notelor finale. Presa din Belgia a acuzat organizatorii români că s-ar fi înţeles cu alte cinci state să se voteze între ele. 

Comentarii Facebook