Cum a reacționat familia lui Reghecampf după ce antrenorul a devenit din nou tătic


Laurențiu Reghecampf este în culmea fericirii după ce iubita sa, Corina Caciuc, i-a dăruit un băiețel. Familia antrenorului de la Universitatea Craiova a venit cu o reacție pe măsură după ce Reghe și-a primit pe lume al treilea copil. În pofida procesului de divorț scandalos Prodan-Reghecampf, familia antrenorului pare să se bucură împreună cu acesta de momentul magic.

Luca Reghecampf, fiul lui Laurențiu Reghecampf din prima căsătorie, cu Mariana Pfeiffer, în vârstă de 21 de ani, a redistribuit fotografia postată de antrenor cu bebelușul. Luca a avut și un mesaj emoționant: „Bine ai venit în familie!”. Asiana Peng, iubita lui Luca Reghecampf, în vârstă de 22 de ani, a reacționat și ea: „Bine ai venit pe lume, micuțule!”, scrie as.ro.

Chiar dacă se află în divorț cu Reghecampf, după o despărțire cu scandal, Anamaria Prodan a glumit pe seama lui Cristi Borcea, cel care are nu mai puțin de nouă copii. Liam este doar al treilea pentru Laurențiu Reghecampf, potrivit sursei citate. 

Îl felicit pe Reghe pentru copil. Îi doresc să fie sănătos, să fie bine. Și lui să aibă putere, să mai facă copii, cât mai mulți, atâția câți își va dori el. Să îl întreacă pe Cristi Borcea chiar, să aibă mai mulți”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Fanatik.ro.

Comentarii Facebook