Miercuri 6 Iulie

Prodan, implicată într-un nou scandal. Impresara ar fi influențat o preselecție la care a participat și „prințișorul” său


Anamaria Prodan, implicată într-un nou scandal uriaș. Vedeta a fost surprinsă la o școală de fotbal din București. FC Player Junior, a criticat-o pe Prodan pentru că a stat pe banca tehnică la o preselecție la care a participat și fiul ei, Bebeto.

În fotografia postată de cei de la școala de fotbal, Prodan apare pe banca tehnică, alături de câțiva reprezentanți ai FRF. Aceștia lasă să se înțeleagă că Anamaria Prodan ar influența selecția. Cei de la FC Player Junior au avut un mesaj clar postat pe Facebook cu titlul „Protejați-l pe copil!”, scrie as.ro.

Ieri a fost o acțiune de selecție (București și Ilfov) în vederea formării lotului echipei naționale a României U15 de anul viitor. Au fost prezenți 34 de copii. Unul dintre ei, prezent probabil în teren „datorită” mamei sale (Ana Maria Reghecampf), nu a făcut față jocului. Nu era un secret pentru nimeni că băiatul nu se va ridica la nivelul de performanță al respectivului eveniment. O știm noi, o știau antrenorii prezenți la meci, o văd părinții, dar cel mai grav este că o înțeleg copiii. Puneți-vă în locul acestui băiat pe care colegii săi au început deja să-l vorbească pe la spate.

De ce îi faceți asta? Îi faceți rău atât lui cât și sutelor de copii care speră să ajungă la echipa națională și care se gândesc că procesul de selecție se face pe criterii obiective. Hai să ne protejăm copiii! Să le protejăm visele! P.S. Fenomenul nu este izolat. Vom continua să vorbim despre asta oridecâteori vom mai întâlni astfel de situații. Ieri a fost vorba despre o evidență izbitoare. Și asta după ce copiii au trecut prin două runde de selecție (La precedenta, mama copilului stătea pe banca de rezerve!!!!! – vezi foto). O facem pentru copii!”, se arată în mesajul postat de FC Player 2008.

prodănica.jpeg

Anamaria Prodan, mesaj tranșant pentru reprezentanții școlii de fotbal

Anamariei Prodan i-a făcut praf pe cei de la școala de fotbal respectivă și susține că nu este deloc implicată în prezența lui Bebeto pe teren.

Să vă fie rușine! Club mic care nu are cum vreodată să scoată învingători. Educația îmi spune că pot sta să-mi salut cunoștințele și să vorbesc despre școlile de fotbal din țară câteva secunde, pe banca de rezerve, pe final de meci. Rușine patronului acestei școli. Păcat că părinții plătesc pentru așa ceva. Frustrați din naștere care frustrează copiii care merg la antrenamentele acestei școli. Peștele de la cap se împute.

Părinții care își duc copiii într-un asemenea mediu trebuie să înțeleagă că nu fac altceva decât să-i distrugă. Rolul unui patron de școală de fotbal este să crească talente și să îi ajute să fie învingători. Nu să le distrugă încrederea inventând minciuni doar pentru faptul că sunt atât de mici încât Anamaria Prodan nu îi zărește vreodată”, a fost răspunsul dat pe Instagram al Anamariei Prodan.

Sondaj de opinie

Sunteți de acord ca CFR Cluj să joace pe Cluj Arena?

Urmăriţi-ne

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi cele mai noi stiri!

Comentarii Facebook