Oana Zăvoranu o desființează pe Adela Popescu pentru postările din online: „Adeluţo, da’ aparatu’ ăla de muls lapte, nu îl mai arăţi mămicilor?”


Oana Zăvoranu a răbufnit cu o serie de comentarii negative la adresa Adelei Popescu. Totul a pornit de la faptul că Adela Popescu a publicat mai multe clipuri pe InstaStory, în care recomandă scutece pentru bebeluși. 

Zăvoranu a fost deranjează că soţia lui Radu Vâlcan nu a scris că e vorba de un parteneriat plătit, drept urmare a transmis un mesaj dur la adresa artistei.

Şi acum vine şi „celebra” care tot plătită e… „doar” ca să vorbească de caca însă… Stai că vă şi arată. Na… acu fiecare cu ce poate şi ce-i de oferă. DA MOCA SĂ FIE!!! Adeluţo, da’ aparatu’ ăla de muls lapte pe care îl forjai de ce nu îl mai arăţi mămicilor? … a… am înţeles, nu mai eşti plătită pentru ălă şi te „preocupi” doar dacă e pe caşcaval. Vedeţi? Ea e plătită să vorbească. Uite bucuria, mă, da’ acu’ aveţi un buzunărel aici. Hai, poftă bună, nebunele „fierte” pe instagram şi coduri şi aronduri de la „dive”. Vezi că ai uitat să pui PARTENERIAT PLĂTIT, deşi toată lumea ştie că iei şi bani, măi „vedeto”. Auziţi, când o vedeţi pe „distinsa” pe undeva că se rupe în figuri, s-o întrebaţi dacă are cacandanaua în geanta „vuitton”. Dacă nu are ea, siguuuur are Răducuuuu”, a scris Oana Zăvoranu, pe Instagram, citată de Click.

Reamintim că în luna aprilie Oana Zăvoranu spunea că vrea să candideze la alegerile prezidențiale din 2024, după ce a primit o serie de astfel de solicitări în mediul online. Bruneta este una dintre cele mai controversate vedete autohtone, având la activ numeroase apariții inedite și scandaluri în care a fost implicată de-a lungul timpului. 

Comentarii Facebook