Cum a apărut Loredana Groza îmbrăcată pe banda de alergat. Fanii au reacționat imediat: „NU te ajuta să pari mai tânără” - VIDEO


În vârstă de 51 de ani, Loredana Groza a dezvăluit că face foarte mult sport pentru a se menține în formă. Vrea să arate perfect pe scenă, la concerte, dar și în emisiunile de televiziune. Acum, vedeta le-a arătat fanilor ei cum face sport acasă, pentru o siluetă de invidiat.

Ieri, 13 octombrie, Loredana Groza a publicat un clip video pe pagina ei de Facebook. Îmbrăcată într-un maiou negru, foarte decoltat, pantaloni minusculi și jachetă de blugi, cântăreața a fost filmată în timp ce făcea sport. Pare că în sufrageria casei are o bandă de alergare. 

În picioare, vedeta nu a încălțat o pereche de pantofi comozi, sport, ci o pereche de cizme negre, cu toc. Chiar și atunci când face sport este îmbrăcată provocator și poartă machiaj.

lore.jpg

O parte dintre fanii ei de pe Facebook s-au arătat încântați de ipostaza în care artista a apărut. „Lorii, ești superbă! Și eu mi-am luat bandă și după mine este aparatul care dă cel mai bun randament. Așa că felicitări pentru alegerea făcută. Te pupicesc și îți doresc 30 de minute în fiecare dimineață ascultând Loredana și merge treaba de la sine. Love you!”, i-a scris una dintre urmăritoare vedetei.

Nu toată lumea a apreciat însă ipostază. „Întotdeauna mi-a plăcut de tine! DAR în ultima vreme. Încerci sa te compari cu Madonna deși nu sunteți artiste de același calibru 2. La fel ca și Madonnei, ți-e frică să îmbătrânești frumos. Operațiile estetice și faptul ca nu îți trăiești vârsta NU te ajută să pari mai tânără. Dimpotrivă scoate în evidenta exact ceea ce încerci să ascunzi: că ți-a trecut perioada de glorie. Și asta e Ok. Nu necesită întineriri imposibile.


Comentarii Facebook