Pescobar îşi vinde maşinile de lux. La Cluj va umbla cu taxiul, pe modestie! Cât cere pentru un Lamborghini Urus şi un Ferrari Roma


Pescobar, pe numele lui real Paul Nicolau, are probleme după probleme. La Cluj, va umbla cu taxiul pentru că a rămas pieton din data de 15 noiembrie 2023.

Gata cu zona de confort, cu mașina și condusul. Dăm drumul la instalație: mersul pe jos. Am cam uitat de el. Când stai cu fundul în mașină, cobori în parcare, pac… nu-ți mai trebuie mers pe jos. Să vezi ce pătrățele face Pescobar. Bine, de dimineață mi-am făcut flotările, 257, și 195 de abdomene, am citit, sunt treaz de la ora 4:00. Acum mă duc să iau micul dejun… sunt pe jos, după mă duc la un masaj și după la birou, zic să mai și muncim. Atât s-a putut. Acum le transmis domnilor agenți de poliție de la circulație, care erau foarte atenție la mașinile mele. Să stea liniștiți. Trei luni de zile nu mă mai văd la volan. Să vă înștiințați între voi. Nu mai am la ce să mai suflu pentru că nu mai am volan. Va pup, puteți să dormiți liniștiți de acum încolo”, a transmis Pescobar pe TikTok.

Interesant este că el anunța și după ce ANPC i-a închis localul din București că își vinde Lamborghini -ul, iar atunci spunea că are nevoie de bani. Numai investiia de la Cluj l-a costat un milion de euro, conform spuselor lui.

Vând un Lamborghini și un Ferrari Roma și rămân cu G-ul. Îmi trebuie și șofer, că de pe 15 noiembrie rămân fără permis trei luni de zile. Vă anunț eu realitatea”, a mai spus Pescobar.

Conform Cancan, Pescobar a fost prins în timp ce conducea pe străzile din București cu o viteză de 145 km/h. Pe Lamborghini cere 300.000 de euro, iar pe Ferrari încă 200.000 - 230.000 de euro.

Pescobar a avut nevoie de bani pentru a face renovările la localuri, pentru că risca să nu mai deschidă niciodată pentru că inspectorii ANPC sunt cu ochii pe el.

Pescobar a ajuns la Cluj, plin de aroganță: ”La Cluj e o oază de oraș. La Cluj când ești toate gândurile devin mai bune”

Comentarii Facebook