Perfetto Winter Wonders, cel mai nou local al Clujului! E fix lângă Târgul de Crăciun și nu trebuie RATAT. Avem FOTO în articol


Cel mai nou local al Clujului, Perfetto Winter Wonders, este, fără îndoială, pe placul celor care caută cu adevărat ceva special și s-au săturat de localurile ponosite cu prețuri mult prea mari pentru ceea ce oferă.

Perfetto Winter Wonders este situat în Piața Unirii, în locul fostului magazin Tabita. Spațiul a fost decorat extraordinar și reproduce atmosfera Crăciunului, așa cum e în mintea fiecăruia, dacă nu chiar o depășește. 

Localul s-a deschis numai de câteva zile, fiind în ton cu evenimentele festive din Cluj-Napoca. Târgul de Crăciun din Piața Unirii începe vineri, 24 noiembrie, iar la Perfetto Winter Wonders se poate face încălzirea înainte de eveniment, dar și după ce vizitați Târgul.

WhatsApp Image 2023-11-24 at 10.30.44 (1).jpeg

Perfetto Winter Wonders îmbină magia sărbătorilor de iarnă cu un stil unic, oferind o experiență inedită similară unui Târg de Crăciun, dar cu un plus de confort și căldură. Locația, un interior primitor și elegant, este perfectă pentru a simți farmecul unui Crăciun de poveste, indiferent de vremea de afară. Spațiul este ușor accesi din din orice parte a Clujului și o singură privire pe ferestrele mari vă vor îmbia să intrați. 

Acest spațiu nu este doar un târg, ci o poveste de suflet, creată cu pasiune de echipa Perfetto și prietenii săi, transformată în realitate pentru a aduce ceva special orașului. Cu o atmosferă care radiază căldură și magie, Winter Wonders te transportă în noaptea de Crăciun, cu seminee, jazz, decorațiuni încântătoare, și arome de vin fiert și scorțișoară”, spun cei care au gândit toată povestea conceptului Perfetto.

La Perfetto Winter Wonders, fiecare colț ascunde o surpriză. Fără ospătari tradiționali, poți explora și descoperi delicii unice: cocktailuri de iarnă la 'Santa's Cocktail Bar', vin fiert cu fructe proaspete la 'Chestnut & Wine', și gustări delicioase la 'Winter Goodies', inclusiv gulaș, focaccia și multe altele.

WhatsApp Image 2023-11-24 at 10.30.44.jpeg

În plus, de patru ori pe săptămână, te așteptăm cu muzică live pentru a completa experiența festivă. Perfetto Winter Wonders nu este doar un loc, ci o invitație de a trăi spiritul sărbătorilor într-un mod cu totul special. Te așteptăm să împărtășim bucuria și magia Crăciunului la Winter Wonders by Perfetto!

Locația este în ”inima” Clujului, probabil în cea mai bună zonă a orașului, în Piata Unirii nr. 18, colț cu strada Matei Corvin, unde a fost înainte magazinul Tabita. Spunem că este cea mai bună zonă a orașului și nu ne înșelăm, pentru că Piața Unirii este aproape și pe strada Matei Corvin se face accesul spre Piața Muzeului, cel mai intim loc al Clujului. 

WhatsApp Image 2023-11-24 at 10.30.44 (4).jpeg

Localul este amenajat ca în poveștile de Crăciun, fiind ușor de identificat. Geamurile sunt foarte mari și permit vizibilitatea în interior.

Așadar, diseară la Târgul de Crăciun, unde se vor aduna mii și mii de oameni, sunteți așteptați să treceți pragul acestui local, cel mai nou și, cu siguranță, cel mai frumos amenajat din oraș.

Mai multe imagini și amănunte pot fi găsite pe contul de Instagram al localului.

WhatsApp Image 2023-11-24 at 10.30.44 (5).jpeg

@stiridecluj Perfetto Winter Wonders, cel mai nou local al Clujului! E fix lângă Târgul de Crăciun și nu trebuie RATAT #cluj #stiri #stiridecluj #foryou #fyt #fyp #targcraciuncluj #5pasidebine #clujnapoca ♬ sunet original - StirideCluj

Comentarii Facebook