Primarul Cătălin Cherecheș este descris drept un gentleman de către o fostă iubită. Se pare că primarul era un mare crai


Primarul Cătălin Cherecheș este descris drept un bărbat galant de către Mariana Moculescu, fost soție a lui Horia Moculescu.

Cherecheș a fost condamnat vineri la 5 ani de închisoare pentru fapte de corupție, dar a fugit. Din câte se pare ar fi ajuns în Italia.

Cătălin are mari probleme cu legea acum și îmi pare tare rău. Am avut o relație frumoasă, de respect, curtoazie și chiar mai mult. A fost o relație de scurtă durată, cam de 4 luni. El îmi trimitea niște mesaje superbe. Nu îl voi uita niciodată. El nu îmi spunea Mariana, ci Lady. Dar el este mai tânăr cu 10 ani decât mine.

Nici nu m-am gândit că va fi mai mult între noi. Eu nu am vrut să îi răpesc tinerețea. Mă bucur mult că l-am cunoscut, mi-a plăcut mult ca bărbat. Noi ne-am întâlnit destul de greu, pentru că eu m-am lăsat așteptată. Acum știu că s-a căsătorit, are o soție frumoasă.

Dar a fost ceva frumos între noi. Dar lucrurile nu au mers și pentru că eu eram în București, el la Baia Mare. Noi ne mai vedeam pe video, ne trimiteam mesaje, dar nu a fost să fie”, a declarat în exclusivitate Mariana Moculescu pentru FANATIK.

Fosta soție a lui Horia Moculescu a mai spus că Cherecheș o cunoștea pe actuala soție atunci când o curta.

El s-a căsătorit în august, chiar la o zi după ziua mea de naștere. Pe actuala lui soție o cunoștea de pe vremea în care mă curta pe mine. Mi-a făcut plăcere să îl cunosc, pot spune că am fost mândră. Știu că multe femei și-ar fi dorit să aibă măcar o întâlnire cu Cătălin.

El a fost foarte gentil cu mine și foarte domn. M-a măgulit în acest răstimp. El mi-a ridicat mereu moralul, a fost printre puținii bărbați din viața mea care și-a arătat generozitatea și gentilețea. Pot spune că puțin așa, regret că l-am pierdut. Dar l-am felicitat atunci când am văzut că s-a căsătorit.

Îi doresc tot binele din lume. Mai ales că am aflat și că soția lui este însărcinată. Din păcate el trece acum printr-o perioadă extrem de grea. Noi nu am mai păstrat legătura, pentru că s-a căsătorit. Dar eu cred că un om care ți-a fost prieten, îți va rămâne toată viața”, a mai spus fosta soție a lui Horia Moculescu.

Mariana Moculescu a dezvăluit faptul că una dintre femeile care l-au curtat pe Cherecheș a fost chiar Elena Udrea.

Eu la început nici nu știam cine este, apoi l-am căutat pe internet. Când am văzut cine e am rămas mască. Eu știu ce fel de femei l-au curtat, a fost Elena Udrea și câte și mai câte. M-a atras stilul său, mi-a dat niște mesaje foarte frumoase.

Mi-a plăcut că el a fost foarte boem și bonom și cu vedetele de la noi. Cu domnul Florin Piersic, cu Andra, când a avut spectacole la Baia Mare, chiar și cu Moculescu. Vedeam că urca pe scenă și dansa cu diverse artiste. El era foarte iubit.

Mi-a spus mie că a fost primarul ales cu cele mai multe voturi din istoria României. Îmi pare foarte rău pentru situația lui, că a fost condamnat la închisoare. Viața i-a jucat o festă. Mai ales că abia se căsătorise și soția e însărcinată”, a mai declarat Mariana Moculescu pentru FANATIK.

Comentarii Facebook