Miercuri 24 Aprilie

Oana Zăvoranu explică de ce vrea să candideze la Președinție: „Am simțit mereu că sunt construită pentru ceva mare”


Oana Zăvoranu spune că vrea să candideze la alegerile prezidențiale din 2024, după ce a primit o serie de astfel de solicitări în mediul online. Bruneta este una dintre cele mai controversate vedete autohtone, având la activ numeroase apariții inedite și scandaluri în care a fost implicată de-a lungul timpului. 

Zăvoranu a stârnit un val de reacții în România, după ce a făcut marele anunț chiar pe propriile conturi de socializare, Oana se gândește să candideze la alegerile prezidențiale. Mulți se întrebau de ce face acest lucru, astfel că vedeta a venit cu explicații, potrivit cărora gluma se poate transforma în realitate. 

Ceea ce a pornit dintr-o glumă acum o zi se poate transforma în realitate și nu mă mai mir de ce turnură poate avea existența mea, sunt obișnuită ca viața mea sa bată filmul.

Am simțit mereu că sunt construită pentru ceva mare, poate că tot ce am trăit până acum a fost ca să mă întărească pentru ROLUL VIEȚII MELE, acela de a vă conduce cu mâna de fier, fără meschinărie, ascunzișuri, mizerie și furt.

Mă simt un suflet de artist neînțeles de cele mai multe ori, dar mereu am găsit soluții în cele mai grele situații.

Dumnezeu știe că prin venele mele curge SÂNGE CURAT, nu otrăvit de traumele nemeritate prin care am trecut. (...) Dacă am să concretizez demersul meu am să o fac în calitate de candidat independent, pentru că nici un partid din România nu rezonează cu planurile mele, cu aspirațiile mele, cu ‘nebunia’ mea de a duce țara asta acolo unde poate a mai fost doar în momentele ei de glorie.

Vă țin la curent, îmi trec un milion de gânduri prin minte, trăiesc într-o zi cât alții într-un an, sunt al naibii de incomodă, știu că politica e o c**vă, dar eu nu am sa fiu vreodată una și mai intuiesc și că șacalii o să se grăbească să ‘fabrice’ multe…dar mi se rupe, sunt NEȘANTAJABILĂ și VOI de asta aveți nevoie", a scris Oana Zăvoranu pe contul personal de Instagram, citată de spynews.ro. 

Comentarii Facebook