Cât câștigă pe zi celebrul Pescobar, hulit de toată lumea: ”Nu îl bate nimeni! Stă pe un munte de bani”


Paul Nicolau, cunoscut sub numele de scenă Pescobar, se bucură de un succes fulminant cu lanțul său de restaurante. Afaceristul a construit un brand puternic prin strategiile sale de marketing și a devenit un personaj cunoscut în lumea gastronomică. A ajuns să învârtă banii cu lopata, reușind să își umple conturile cu zeci de mii de euro.

Prezent activ pe rețelele de socializare, Pescobar își promovează preparatele delicioase servite la Taverna Racilor. Cu locații în mai multe orașe din România, precum București, Cluj, Timișoara și Craiova, fiecare restaurant are o pagină de Instagram cu zeci de mii de urmăritori. Prin această prezență online, el a reușit să atragă atenția la nivel național, consolidându-și brandul.

Paul Nicolau se află într-o poziție financiară excelentă, restaurantele sale generând venituri substanțiale. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitică Dragomir, a dezvăluit că Pescobar deține o avere impresionantă de 25 de milioane de euro.

Profitul zilnic obținut din afacerile sale este uriaș, fiind estimat la 100.000 de euro. Cu toate acestea, succesul său a atras și dușmani, iar Pescobar se confruntă cu invidie și obstacole din partea altor afaceriști din România. ”E cel mai tare pe lichidități. Din HoReCa nu-l bate nimeni. Are profit de 100.000 de euro pe zi, care îi rămân… Clujul, Timișoara, Craiova, Snagovul. Face 100.000 de euro pe zi, nu pe lună, câștig.

Anul ăsta face peste 25 de milioane de euro. Tu m-ai întrebat de avere, avere a început să facă acum. Nu-l iubește nimeni, din cauza succesului. Dacă ai succes, toată lumea vrea să-ți pună piedici. Asta e România”, a declarat fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal despre averea lui Pescobar la MAX Profețiile lui Mitică.

Mitică Dragomir a povestit despre colaborarea sa cu Pescobar în urmă cu zece ani, când acesta a închiriat două restaurante pe vapor și a plătit lunar o sumă convenită. De-a lungul timpului, Pescobar a cumpărat aceste restaurante și alte proprietăți, iar afacerea a continuat să prospere. Dragomir regretă acum că nu s-a asociat cu Pescobar și recunoaște că acesta a fost un partener de afaceri de încredere.

Dacă mint, să îmi stea inima! Pescobar a cumpărat de la mine restaurantul din spatele Telefoanelor și cele două vapoare le-a cumpărat, iar afacerea a închiriat-o. Mi-a dat toți banii, nu are nicio datorie. La cele două restaurante pe vapor – eu am trei vapoare cumpărate la licitație -, plătește în rate. Iar ceea ce am închiriat de la Parcuri, iau chirie și le plătesc 40% din ce iau de la Pescobar. El plătește chirie, de aproape 10 ani este chiriașul meu.

Crezi că mi-ar fi frică sau rușine de cineva să zic că sunt în spatele lui? Am fost un prost, trebuia să mă asociez cu el, nu să vând. Acum îmi pare rău. Nu trebuia să vând vapoarele și să închiriez pontoanele. Trebuia să spun să facem 50% – 50%. Eu am avut cele mai frumoase restaurante de aici din țară și nu a mers niciunul. Restaurantele sunt 100% ale lui Pescobar. Are totuși o datorie, a luat în rate vapoarele”, a mai spus Mitică Dragomir.

Astfel, Paul Nicolau, alias Pescobar, reușește să își consolideze poziția de lider în industria restaurantelor, beneficiind de un succes financiar și de recunoașterea în mediul online și offline

Comentarii Facebook