Nelson Mondialu e darnic de Paște! Interlopul HULIT de mulți ajută cu mii de euro românii, cum nu o fac milionarii - VIDEO

 

Cunoscutul interlop clujean, Nelson Mondialu, care pretinde că ar fi milionar va ajuta 3 familii nevoiașe cu câte 1000 de euro și tineri care au potențial. 

Nelson Mondialu a prezentat live ce buget a alocat și a spus că așteaptă propuneri de familii nevoiașe.

Eu dau pentru mama mea, tatăl meu. Eu deja am ales o familie. Mai caut încă două familii. Vă rog să fiți selectivi. Romi nu vreau anul ăsta. Am ajutat anul trecut. Eu vreau sa ajut familii de români. 

De 50 de milioane cumpăr alimente. Conserve, făină, ulei, salam, ciocolate. Nu vă iau chestii de astea… (perisabile) că poate nu aveți frigidere si va trebuie sa vă iau și frigider. Poate nu aveți băgat curentul și cereți și un redresor de curent. 

Vă iubesc și sper să mă înțelegeți că tot ce fac o fac din inimă, o fac în amintirea celor plecați din familia mea. Îmi vine să plâng. Am păcătuit și eu și vreau să… Nu am făcut eu păcate mari. Nu am tâlhărit, am lăsat oamenii fără case, dar  am păcătuit. Mi-am înșelat nevasta”, a spus Nelson Mondialu, cunoscutul interlop clujean. 


Știri de Cluj l-a criticat pe Nelson pentru că adună bani din donații pentru a-și face casă, dar interlopul dovedește că este și darnic și ajută lumea din banii pe care îi face din vlogging. Alții fac averi din afaceri, dar nu se gândesc să doneze pentru românii nevoiași, mulți la număr.

Interlopul Nelson Mondialu își face casă pe donații de la fani: A apărut o nouă specie de interlop, interlopul cerșetor! - FOTO

Comentarii Facebook