Unde s-a cazat antrenoarea de fitness din Ucraina, refugiată în România, care a avut un mesaj emoționant pentru români - Galerie FOTO


Antrenoarea de fitness Yulia Chernitskaya a emoționat întreaga țară, după ce a relatat o întâmplare petrecută într-o benzinărie din România.

Frumoasa ucraineancă este din Odesa și este mamă a patru copii. Yulia Chernitskaya s-a refugiat în București, alături de cele patru fetițe ale sale, și locuiește la un hotel.

Toți românii sunt foarte săritori! Mulțumesc tuturor”, a scris Yulia Chernitskaya pe contul său de Facebook. Ucraineanca a ajuns în Capitală și s-a cazat la unul dintre hotelurile de lux din București, la JW Marriot.

Yulia Chernitskaya a devenit cunoscută în mass-media din România, după ce a relatat cum a fost abordată de un român de 65 de ani într-o benzinărie. Acesta i-a oferit 100 de lei, când a văzut numerele de la mașină, dar femeia nu a acceptat ajutorul, pentru că nu are nevoie și oricum cel care îi oferea banii părea că are nevoie mai mare.

Acești bani i-am primit de la un bărbat de 60-65 de ani într-o benzinărie, când am ieșit și mă îndreptam spre mașină după ce achitasem un plan. El și-a șters parbrizul și m-a întrebat în română 'Ucraina?', 'Ucraina', i-am răspuns.

Probabil m-a așteptat când a văzut numărul de Ucraina. Și-a deschis portofelul, mi-a dat 100 de lei și a spus 'glorie Ucrainei!'. Am început să plâng. Am refuzat să iau bani, mai ales că am văzut că avea o mașină veche. Însă el și-a deschis iar portofelul și mi-a mai dat 100 de lei, mi-a spus că sigur am nevoie.

Nu mi-am putut stăpâni lacrimile. Până la urmă, nici nu știe că am patru copii care mă așteaptă. Și bine că nu i-am spus, că sigur își golea portofelul. Am vrut să-l îmbrățișez, dar nu m-a lăsat. Dacă acest om îmi citește postarea trebuie să știe că a ajutat o mamă a patru copii.

Am stat în tăcere în mașină, mi-am șters lacrimile și nu puteam înțelege. Așa ceva?!”, a scris Yulia Chernitskaya, pe Facebook.

c2g9MWU1ZTFmNDQ3YjQ3MDQ0ZmY3YmFlMjhmMDAxMjY2MzI=.thumb.jpg

Comentarii Facebook