Interlopul Nelson Mondialu își face casă pe donații de la fani: A apărut o nouă specie de interlop, interlopul cerșetor! - FOTO


Cunoscutul interlop clujean Nelson Mondialu a intrat în conflict cu fanii de pe rețelele de socializare, după ce a exagerat cu solicitările de donații. Nelson Mondialu este ”strâmtorat” financiar, după ce s-a apucat să își facă o casă în comuna Ciurila, lângă Cluj-Napoca.

Se pare că interlopul și-a vândut apartamentul din Mănăștur, a cumpărat o casă veche în Ciurila, unde își ridică o casă. El a demolat casa veche, dar a păstrat fundația de piatră, pe care își ridică vila. De când au început lucrările, Mondialu și-a înnebunit fanii cu solicitări de donații și cu clipuri prăpăstioase, în care anunță că dacă nu e ajutat vinde totul.

Vineri, a postat un mesaj pe Facebook în care cere bani pentru geamuri și țigle. El și-a lăsat și conturile unde să fie virați banii. Fanii au erupt, fiind zeci de comentarii negative, în care temutul interlop este acuzat că a ajuns un cerșetor. ”Ce oameni sunteți voi cei care le dați bani la trântori ăștia manglitori. Aveți prea mult, oameni buni! Munciți să-l țineți pe trântor? Nu vedeți cum își bate joc de oameni?”, ”A apărut o nouă specie de interlop.... interlopul cerșetor!”, ”Du-te dracului la muncă, că ești ditamai huiduma. Nu mai trăi de pe spatele altora, tu și familia ta”. 

Fără a fi avut vreo slujbă în viața lui, Nelson Mondialu se mândrește online cum a furat din magazine și a înșelat lumea. Cu toate acestea și-a format un grup foarte mare de fani, care sunt impresionați de talentele lui. La live -urile pe care le face pe YouTube foarte mulți oameni îi trimit donații, altfel s-ar opri. 

239646165_382357013246412_8431030964486910687_n.jpg

Comentarii Facebook