Duminica 28 Aprilie

Dușmănia dintre Tavi Colen și Alin Oprea nu are leac! Colen: ”L-am condamnat la uitare, nu a făcut niciun cântec singur”


Tavi Colen, invitat într-un podcast, a mărturisit că l-a condamnat la uitare pe fostul coleg de scenă, clujeanul Alin Oprea. Cei doi au format trupa ”Talisman” și au avut succes național.

Sunt deja 17 ani de când trupa Talisman s-a destrămat, iar Tavi Colen și Alin Oprea nu discută nici astăzi. 

Chiar dacă timpul a trecut și se spune că vindecă toate rănile, acest lucru nu s-a petrecut. Tavi Colen și Alin Oprea își aruncă săgeți otrăvite și astăzi, fiind întrebați la orice apariție publică despre relația lor. 

Tavi Colen pare a fi cel mai vehement. Acesta a refuzat chiar si 100.000 de euro pentru a mai cânta o dată cu Alin Oprea.

L-am condamnat pe Alin Oprea la uitare. Ceea ce, în ziua de astăzi, observăm că se întâmplă. Nu vreau scandal, nu vreau nimic, nu vreau bani, nu vreau să ne împăcăm.

A venit cineva care mi-a oferit 100.000 de euro la amândoi să facem un singur spectacol. Am refuzat. Eu eram și managerul formației. Alin Oprea dormea până la 15:00. Nu știa unde e biroul. Niciodată nu a știut.

Ce mă contrariază foarte tare este că el și-a trecut toate piesele. El e formația Talisman și toate piesele sunt pe numele lui și nici nu a făcut nicio piesă singur. Nu a făcut niciun cântec singur. Niciodată! Majoritatea cuvintelor erau niște bălării”, a declarat Tavi Colen, în cadrul podcast-ului moderat de Adrian Enache.

Tavi Colen a spus clar de ce s-a destrămat trupa Talisman

Înainte sa plec din trupă, eu l-am rugat pe Alin sa facem un pact. Eu l-am rugat să facă trei lucruri ca să continue. Vreau să îi aduc aminte cele trei condiții pe care l-am rugat sa le îndeplinească pentru ca noi să putem continua cu această formație. Aceste trei dorințe sunt următoarele… L-am rugat așa… 

1. Nu doream sa mai bea alcool înainte de spectacol, căci eu îl căram să nu-l vadă presa că merge pe multe cărări. 

2. L-am rugat să nu mai vina cu sotia la concerte, nu din cauza ca nu-mi placea fata ei sau ca aveam altercatii. Aveam momente in care Larisa imi explica cum sa cant, cum sa merg, cum sa ma imbrac si chestia asta m-a deranjat foarte tare. A venit Larisa să-mi explice ca nu fac bine ce fac. Nu mai e important ce discuții am avut noi. Nu vreau sa discutam! Dar nu mai vreau sa avem aceste discuții legate de soția lui. Întotdeauna m-am dus cu o floare la ei, cu un cadou pentru cel mic. Nu din motive prietenești i-am spus sa nu mai vina cu ea, ci din motive profesionale. Sa vina cu ea la concerte, sa stea in sala, nu in culise.

3. Eu am un contract pe care din păcate nu am putut să vin sa vi-l arăt. Am adus o lucrare la formatia Talisman, era o reclamă la o companie de telefonie mobilă. Eu am contractul, el se duce a doua zi la respectivul angajator și a spus ca el e compozitorul piesei din reclamă și că nu e de acord sa împartă banii cu Tavi”, a spus Tavi cu câțiva ani în urmă.

Comentarii Facebook