Duminica 28 Aprilie

Irinel Columbeanu a fost criticat dur pentru că cere donații: ”Când aveați averea aia imensă ați ajutat pe cineva?”


Irinel Columbeanu este atacat acum de Tzancă Uraganu, manelistul fiind deranjat că fostul milionar cere acum bani.

Irinel Columbeanu avea milioane de euro, mașină de 600.000 de euro, vilă cu piscină și ponton, dar din cauza unor investiții greșite a pierdut tot. Acum a ajuns să ceară bani pentru a-și achita azilul, care costă în jur de 7.000 - 8.000de lei lunar.

Vedete precum Anamaria Prodan, Gigi Becali sau Șerban Huidu îl critică pentru felul în care a decăzut fostul afacerist. 

Irinel Irinel Columbeanu și-a deschis un cont unde așteaptă donații, iar Tzancă Uraganu l-a tras de urechi. 

Demonstrați că ați ajutat nevoiași, domnule Irinel, când aveați averea aia imensă și o să fiți ajutat. Cum putem fiecare!”, a scris Tzancă Uraganu pe contul lui personal de Instagram.

Producătorul de filme pentru adulți, Zoltan Nagy, a spus că șansele ca Monica Gabor sau Mr Pink să-l ajute pe Irinel sunt reduse. Numai fiica lui, Irina, îl mai sună pe fostul milionar, ajuns acum în sapă de lemn, scrie Click.

E 8000 de ron chiria la azil, dacă stă în cameră singur, la care se adaugă și medicamentația. Eu puteam să-i asigur prin doamna doctor medicamentația.

Nu cred că se va găsi cineva să dea pentru el, lunar 8000 de lei. Cassian îl mai ține acolo maxim o lună fără bani.

Monica nu vrea sa vorbească cu el de mult timp! L-a lăsat să vină atunci în America mai mult din cauza Irinei. Ea ar fi putut să-i zică lui Mr. Pink să plătească azilul”, a declarat Zoltan Nagy.

Comentarii Facebook