De ce a divorțat Paula Seling, după 17 ani de mariaj: ”E o dovadă de iubire să dai libertatea cuiva”


Paulei Seling a plecat în SUA, unde va susține o serie de concerte în Seattle (27 octombrie), Sacramento (28 octombrie) și Los Angeles (29 octombrie), dar înainte și-a deschis sufletul. 

Fiica artistei a rămas acasă cu fostul soț, Radu Bucura. Artista a divorțat acum un an și recunoaște că i-a fost extrem de dificil să ia decizia, mai ales că vine după 17 ani de căsnicie. 

Cred că are legătură cu identitatea fiecăruia. Cu faptul că este o dovadă de iubire să îi dai ocazia celuilalt să devină ceea ce trebuie să devină, știind că împreună cu tine s-ar putea să nu reușească, pentru că nu-i dai tu suficient spațiu. E o dovadă de iubire să dai libertatea cuiva, când știi că are nevoie de ea. Și cred că lucrurile sunt la fel, de ambele părți.

Este imposibil, după 17 ani, să nu ții foarte mult la cineva. E un gen de iubire care nu dispare niciodată. Este o celulă ce a funcționat ani de zile și este imposibil să nu te întrebi dacă e în regulă, dacă e totul OK. Ne purtăm de grijă, în continuare, unii altora. Suntem o echipă în creșterea Elenei și așa este normal să fie”, a spus artista.

Paula Seling a mai adăugat că ambii continuă să conlucreze la creșterea fetiței.

Avem un mare ajutor, mai nou, Elena este înnebunită de after-ul la care merge. Are acolo o comunitate și ea vrea să meargă la after. Înainte stăteam și făceam amândoi temele cu ea, dar acum și le face acolo și cumva e mai ușor și pentru noi.

Ea e foarte OK. Știe foarte bine că niciunul dintre noi nu am plecat aiurea pe cărări. Suntem ambii alături de ea, lucrurile sunt în regulă. Și chiar când e cu mine, se gândește la taică-su. Și când e acolo, se gândește la mine”, a mai spus Paula Seling, pentru cancan.ro.

Comentarii Facebook