Îndrăgit actor din Las Fierbinți, condamnat pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului


Toma Cuzin, unul dintre cei mai iubiți actori din serialul Las Fierbinți, unde îl interpretează pe Firicel, a fost condamnat pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului.

Actorul a fost condamnat la un an în urma săvârșirii acestor infracțiuni. Sentința nu este definitivă, condamnarea fiind cu amânare, nu una executorie.

Stabileşte pedeapsa de 6 luni închisoare pentru săvârşirea de către inculpatul TOMA CUZIN (…), a infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, prevăzute de art. 335 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 396 alin. 10 C.pr.pen. (fapta din data de 30.05.2018).

Constată că nu este necesară aplicarea pedepsei complementare. Stabileşte pedeapsa de 6 luni închisoare pentru săvârşirea de către inculpatul Toma Cuzin, a infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, prevăzute de art. 335 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 396 alin. 10 C.pr.pen. (fapta din data 20.11.2018).

Stabileşte pedeapsa de 8 luni închisoare pentru săvârşirea de către inculpatul Toma Cuzin, a infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prevăzute de art. 336 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 396 alin. 10 C.pr.pen. (fapta din data de 20.11.2018). 

Contopeşte cele trei pedepse principale aplicate inculpatului prin prezenta hotărâre şi aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea (8 luni), la care va adăuga sporul de o treime totalul celorlalte pedepse (1/3 din (6 luni + 6 luni)), în total pedeapsa de 1 an închisoare”, potrivit minutei instanței.

Toma Cuzin a fost acuzat și acum trei ani că de deținere de droguri de risc în vederea consumului, dar procurorii au decis să renunțe să urmărirea penală.

De asemenea, în 2007, a fost prins pe malul mării alături de alți tineri cu hașiș și marijuana.


Comentarii Facebook