Horoscop 11 decembrie 2022: Fecioarele sunt în al nouălea cer, Scorpionii aruncă primii cu piatra, iar Săgetătorii se bucură de o relație înfloritoare


Horoscop 11 decembrie 2022 pentru Berbec

berbec bun.jpg

Este o perioadă extrem de bună pentru nativii acestei zodii, fie că este vorba de o împlinire în plan personal sau de câştigarea unor sume de bani. O mică vacanţă la munte este binevenită.

Horoscop 11 decembrie 2022 pentru Taur

taur.jpg

Nativii din  zodia Taurului vor avea o realizare interesantă în plan profesional. Au muncit mult în ultima perioadă, au depus eforturi, au studiat şi rezultatele nu au întârziat să apară. Unii nativi poate nu mai sperau la o veste bună, dar iată că sunt răsplătiţi.

Horoscop 11 decembrie 2022 pentru Gemeni

gemeni.jpg

Şi cei din zodia Gemenilor vor primi vești foarte bune. Sunt veseli, optimişti şi au şi de ce. E bine să vă întâlniţi cu prietenii în aceste zile şi să le povestiţi ce vi se întâmplă. Când împărtăşiţi cu cei apropiaţi, bucuria e şi mai mare. Atenţie, însă, la prietenii pe care vi-i alegeţi.

Horoscop 11 decembrie 2022 pentru Rac

rac.jpg

Se adună bani în cont pentru nativii din zodia Racului. Este perioada în care cei care mai aveau datorii la ei şi le achită, pot primi şi o primă de sărbători, iar contul pare că se rotunjeşte în cazul lor în preajma sărbătorilor de iarnă.

Horoscop 11 decembrie 2022 pentru Leu

leu.jpg

Leii se află printre zodiile care au noroc în această zi sau în această perioadă. Sunt nişte momente bune pentru ei, un timp care poate fi foarte frumos fructificat, aşa că nu pierdeţi vremea cu lucruri care nu contează şi faceţi ce trebuie.

Horoscop 11 decembrie 2022 pentru Fecioară

fecioara.jpg

Şi nativii din zodia Fecioarei sunt în al nouălea cer. Ceva bun li se întâmplă, astfel că va fi numai bucurie, veselie şi voie bună la ei în familie. În cazul unora dintre ei, poate fi vorba de o cerere în căsătorie.

Horoscop 11 decembrie 2022 pentru Balanţă

balanta.jpg

Schimbările pe care le așteptau Balanţele bat la ușă. Aşa că nu mai staţi pe gânduri, ce aţi vrut se va îndeplini, cel puţin aşa arată astrele, aşa că fiţi recunoscători şi atenţi de acum încolo.

Horoscop 11 decembrie 2022 pentru Scorpion

scorpion.jpg

Scorpionul este cel care aruncă primul cu piatra, deși nu e nici pe departe fără de păcat. E bine să fiţi mai calmi, să analizaţi cele întâmplate şi să nu mai săriţi repede, fără a şti exact cum să acţionaţi.

Horoscop 11 decembrie 2022 pentru Săgetător

sagetator.jpg

Astrele îi ajută pe Săgetători să îşi sudeze cuplurile în această perioadă și le va da curaj să se gândească la un viitor în doi. Mulţi dintre cei care sunt singuri îşi pot găsi jumătatea în această perioadă, iar cei care au deja un partener se pot gândi la un pas important înainte.

Horoscop 11 decembrie 2022 pentru Capricorn

capricorn.jpg

Capricornii se confruntă cu probleme de sănătate. Cu atât cu mai mult cu cât se apropie şi sărbătorile de iarnă, e bine să aibă mai multă grijă de ei, să meargă la medic atunci când simt că e nevoie şi să nu întârzie consultul, pentru ca problemele să nu se agraveze. 

Horoscop 11 decembrie 2022 pentru Vărsător

varsator.jpg

Vărsătorii caută să evite un conflict în această perioadă. Fac acest lucru, fie pentru că sunt firi mai paşnice de fel sau pentru că e perioada sărbătorilor care ne îndeamnă la calm, linişte, meditaţie, pace, iertare.

Horoscop 11 decembrie 2022 pentru Peşti

pesti.jpg

Zodia care va primi în sfârșit schimbarea pe care o dorește de mult timp este cea a Peştilor. Se pare că aşteptarea în cazul lor a luat sfârşit, iar Moş Crăciun le aduce ceva mai devreme schimbarea pe care şi-o doreau de mult timp.Comentarii Facebook