Sălile de fitness, pline înainte de sărbători: Ce sfaturi le dau specialiștii celor care vor să mănânce tot ce poftesc la masa de Crăciun


Cei care vor să scape de grija kilogramelor în plus de după sărbători, s-au pus deja pe slăbit. Unii preferă să dea jos acum câteva kilograme și să mănânce fără griji tot ce poftesc la masa de Crăciun. Nutriționiștii ne atrag atenția însă, să nu ne înfometăm excesiv înainte de mesele copioase ce vor urma. 

Dimineața, înainte de serviciu, și seara, după programul de lucru, toate aparatele din sălile de sport sunt ocupate. Pentru mulți, visul este să piardă în greutate înainte de Crăciun, ca să facă loc pentru bunătățile de sărbători și să nu-și planifice o dietă la începutul anului viitor. 

Lumea vine şi-a creat un obicei din a veni la sală înainte de sărbători. Sunt sute de persoane care ne calcă cluburile zi de zi. Seara este full. Nu prea găseşti niciun aparat liber”, explică managerul unei săli de fitness. 

Deși mulți se gândesc că este în zadar să încerce să piardă câteva kilograme îniante de sărbători, există persoane care ar face orice să slăbească puțin. Care este rețeta ideală pentru a scăpa de 2-3 kilograme. „Pentru a pierde în greutate sunt multe modalităţi de antrenament. Venitul la sală trebuie să fie coroborat cu partea nutritivă. Recomandăm minim 2-3 antrenamente pe săptămână”, sfătuiește managerul unui săli de fitness. 

Pentru silueta dorită nu trebuie să nu ne înfometăm 

Persoanele fac un heirup alimentar, defapt se înfometează o perioadă mai îndelungată ca să dea un număr de kilograme jos şi în momentul în care vin sărbătorile îşi permit să mănânce absolut orice. Recomandarea mea este să nu ne lăsăm păcăliţi de astfel de diete şoc asupra organismului”, explică Anca Alungulesei, terapeut în nutriție, notează Observator. 

Dacă pierdem rapid kilograme, sunt şanse să le punem la loc la fel de repede. 


Comentarii Facebook