Frumoasa ucraineanca a fost oprită de poliţiştii români, după ce a parcat într-un loc interzis. Tânăra a rămas perplex


Ucraineanca Yulia Chernitskaya, devenită celebră în România după ce a povestit cum un român i-a oferit un ajutor de 200 de lei, a parcat într-un loc nepermis.

Yulia Chernitskaya s-a refugiat în România de războiul din ţara natală, alături de ei 4 copii ai ei.

Tânăra în vârstă de 36 de ani este vloggeriță și spune tot ce i se întâmplă. Yulia Chernitskaya a avut în Ucraina o carieră de succes, unde era antrenoare de fitness în Odesa şi influencer.

Într-un interviu pentru podul.ro, Yulia Chernitskaya a povestit cum inclusiv poliţiştii români arată multă înţelegere faţă de refugiaţii ucraineni.

Toată lumea îmi oferă ajutor şi asta este o veste bună. Dar, desigur, sunt cei care îşi caută propriul interes şi au doar dorinţa de a mă cunoaşte. M-am săturat deja de asta! În general, românii mă tratează cu respect.

Până şi poliţiştii m-au văzut într-un loc de parcare interzis, la început au făcut câteva semne, mi-am cerut iertare, au văzut plăcuţele de înmatriculare de pe maşină şi au spus: ”Totul e ok. Glorie Ucrainei!”, a povestit Yulia Chernitskaya într-un interviu pentru podul.ro.

Yulia Chernitskaya s-a angajat ca antrenoare de fitness, într-o sală din Braşov:

Aceiaşi oameni care ne-au oferit o locuinţă m-au ajutat să obţin un job ca antrenoare de fitness. Patronul clubului este prietenul lor, deci nu mi-a fost greu să-mi găsesc un loc de muncă pentru care sunt din nou recunoscătoare tuturor celor implicaţi”, a mai povestit tânăra ucraineancă.

Comentarii Facebook