Fiica mai mică a impresarei Anamaria Prodan, către Reghe: ”Te faci din ce în mai mult de râs”


Sarah Dumitrescu fiica mai mică a impresarei Anamaria Prodan, din relația acesteia cu Tibi Dumitrescu, are un mesaj dur pentru tatăl ei vitreg, Laurențiu Reghecampf.

Sarah Dumitrescu este dezamăgită de Laurențiu Reghecampf

Aceasta i-a spus că face mult rău familiei. 

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, a declarat că l-a considerat tată ani la rând pe Laurențiu Reghecampf, dar acum lucrurile se schimbă.

Este fără cuvinte. Îl iubim atât de mult, dar nu vom înțelege niciodată cum a decăzut atât de rău și cum a ajuns așa să râdă toată lumea de el! (...) Poate va înțelege că trecutul te urmărește toată viața, cum mama ne-a învățat mereu și când vrei să ieși în față și nu ai valoare te faci din ce în ce mai mult de râs …”, a declarat Sarah Dumitrescu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Fiica cea mică a sexy impresarei a spus că celebrul antrenor nu își dă seama de gafele pe care le comite. ”O să ne rugăm pentru el toată viața. Poate Dumnezeu Îl ajută să vadă ce greșeli uriașe a făcut, cât l-am ajutat toți, mai ales mama, cât a tăcut și a înghițit, cât l-a iubit și divinizat”, a mai spus fiica cea mică a Anamariei Prodan.

Tânăra Sarah Dumitrescu a fost extrem de afectată când a mers la procesul de divorț dintre mama ei și celebrul antrenor, unde s-a întâlnit și cu Luca Reghecampf, care nu a vrut să vorbească cu ea.

Câți copii are Anamaria Prodan

Anamaria Prodan susține că are 5 copii, doi din prima ei căsătorie cu Tibi Dumitrescu, Sarah Dumitrescu și Rebecca Dumitrescu, unul cu Laurențiu Reghecampf, dar și alți doi. Este vorba despre copilul primului soț ( Tibi Dumitrescu) și de Luca Reghecampf, băiatul antrenorului Laurențiu Reghecampf din prima căsătorie. Anamaria Prodan pretinde că este adepta unei familii lărgite. 

Tibi ( Tibi Dumitrescu) este sufletul meu, omul pe care mă bazez acum cel mai mult. Înainte era după Laurențiu Reghecampf, acum este el. Mă bazez pe el la orice oră din zi și din noapte. Mă sfătuiesc cu el și soția lui. Ea îmi este una dintre cele mai bune prietene, Irina, și o iubesc. Fetița Irinei este și fetița mea pentru că noi așa suntem, o mare familie. Avem o relație extraordinară”, a spus Anamaria Prodan în podcast-ul „La Mijloc”

Impresara îl acuză pe Reghe că nu vrea să mai audă de fetele ei din prima căsătorie cu baschetbalistul Tibi Dumitrescu.

Ești încă bărbat însurat cu patru copii acasă ! Ai două fete pe care le-ai crescut de la 5-6 ani. La fetele astea le-ai dat mesaje că nu sunt ale tale! Le-a scris că nu-s fetele lui! I-au spus fetele că amantele astea au un tarif de oraș. El zicea că nu e adevărat! Și copiii îmi ziceau: Toți cunoscuții din fotbal îmi ziceau vezi ca lumea te ia de nebună!

Când a plecat cu Rolls-ul de acasă și plângea prin oraș că a plecat cu o punguță în mână. Punguța era ca punguța cu doi bani! Era un sac mare de gunoi! Când pleci cu Rolls-ul și amanta trage de ușa de la Rolls invers să rupă ușa!’, a spus impresara, într-o intervenție la Realitatea Plus.

Comentarii Facebook