De ce s-a retras Laurențiu Cazan din lumina reflectoarelor: ”Uite în ce societate trăim… Stai și te crucești!”


Îndrăgitul Laurențiu Cazan s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a mutat la Buzău, departe de viața zbuciumată a showbiz-ului.

Artistul mai merge și în Olanda, unde are cetățenie de ani de zile.

Vedeta anilor 1980 crede că societatea în care trăim s-a degradat enorm și că lumea e interesată mai mult de cancanuri.

Dacă te întâlnești cu un om pe stradă, îți spune de la el ceva. Dacă vede un om empatic, îți spune el ceva. Fiecare om poate să aibă o greșeală în viață, că nu e nimeni perfect, nu a fost Iisus Hristos. Nu a fost nici Beethoven sau cine vrei tu.

Occidentul acesta și toată civilizația aceasta occidentală, care prin fundamentul ei a avut un ascendent extraordinar de puternic, și la primul război mondial și în al doilea, a adus și lucruri mai puțin bune. Adică moralitatea asta, care a fost o forță enormă și în primul război mondial și în al doilea război, este și acum la mare trecere, și în ziua de azi. Uite în ce societate trăim… îți spun și ca cetățean român, și ca cetățean olandez, pentru că am dublă cetățenie…”, a declarat Laurențiu Cazan, pentru viva.ro.

Laurențiu Cazan este indignat pe U.E..

Păi tu când vii și îmi spui mie că pot să mănânc gândaci și spui că Uniunea Europeană a dat o lege prin care se pot mânca larve de balegă, păi, măi băieți, unde s-a ajuns? Nu acesta era fundamentul moral… Și îmi spui mie să nu mai spun mamă sau tată. Aici s-a ajuns! Stai și te crucești! Este un gol al formației istorice educaționale. Un gol imens cultural, un gol imens de iubire. Este un gol imens de adevăr. Iată, trăim aceste vremuri!”, a declarat Laurențiu Cazan.

Stau și mă gândesc pe cine mai interesează ce am făcut eu, Laurențiu Cazan, că am divorțat? Atunci vă meritați soarta! Aici suntem! Aici s-a ajuns”, a mai spus artistul.

Comentarii Facebook